Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

sebo7

Üye
beyler suan online olan varsa team dan yardım edebilirim

Anil-D

Üye
biliyorum onu

Tepkiler: Luck Star

Anil-D

Üye
o degilde depo 1 trilyonda kaldi iksir alamıyorum onu buyutmem gerekli

Anil-D

Üye
Benim botun özguveni cok demekki 400 bin ganimetli koye saldırdı parayi aldik ama kupa düştük

team viewerden yardım edebilecek varmı?

Nextman

Emekli Yönetici
saldırı taktiklerinde bir dengesizlik oldu sanaldan kaldırdım sürekli pc yazılımı değiştiği için başka bir pc bulayım köyleri oraya taşıyacam

Tepkiler: Luck Star

Anil-D

Üye
bir sey soracağım bir Program varmis nvidia ekran karti olanlar baskasi senin pcye oturdugunda cocu gostermeme gibi bisi yapabiliyormussun nasil oluyor o

Konu Sahibi
bir sey soracağım bir Program varmis nvidia ekran karti olanlar baskasi senin pcye oturdugunda cocu gostermeme gibi bisi yapabiliyormussun nasil oluyor o

O konuda hiç bir fikrim yok ama Bot programından Hide BS dediğinde gizleniyor BlueStacks ve aşşağıdan tıklasan da açılmıyor Ekran kararmadığı sürece çalışmaya devam ediyor.

---------------------
Oylarınızı bekliyorum
Maxicep Starını Arıyor! (Rütbe Hediyeli) (Katılım) - MaxiCep

Son düzenleme:
Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
bakalim benimde gani boşa gidiyor

Konu Sahibi
2 Haftalık Sezonun sıfırlanmasına 16 Saat kaldı bende durum böyle

Bota sezonun 1 veya 2. günü başladım . Çalınan altın 135 milyon , Çalınan iksir 127 milyondu

Bakalım sezonu 400 Kazanılan saldırı ile kapatabilecez mi .. Botçular durumları alalım madem herkes kullanıyor sorun yok

Ercan186

Üye
Bu şekilde hata veriyor. AutoIt programını verilen siteden indirip kurmama rağmen ne yapabilirim?