Uygulama Clash of Clans Bot v6.0 Resimli Anlatım - Güncellendi

zirzop35

Üye
Yeni Bot Sürümünü Bekliyoruzzz Güncellemeler İyi Güzelde Bide Şu Botlar Patlamasa )

Winrar hata veriyor botu çıkaramıyorum dosyaya
Winrar hata veriyor botu çıkaramıyorum dosyaya

marist

Üye
Evet yeni botu bekliyoruz...

arkadaşlar bot bot diye ağlıyoruz ama yeni güncelleme ile bot öldü bunu kabul edelim artık. inanmayanlar alttaki resme baksınlar
dahada devam ediyordu mecburen durdurmak zorunda kaldım yani hesap şu
221*900 = 198.900 altın gitti ve elde var sıfır

Vay arkadaş "Arsclashbot" kullanıyorsunuz hiç paylaşmıyorsunuz helal vallahi..

Vay arkadaş "Arsclashbot" kullanıyorsunuz hiç paylaşmıyorsunuz helal vallahi..
ARSCLASHBOT MYBOT un çakmasıdır.
mybotu ben paylaştım.link bu

Clash of Clans Hakkında Çok önemli yazanları okuyunuz DOLANDIRILMAYINIZ !!! | Sayfa 3 - MaxiCep

ARKADAŞLAR İDARETENDE OLSA ŞU BOTU KULLANINIZ.27 ARALIKTA BROKENBOT 4.0 I PAYLAŞACAĞIM. 2 GÜN İDARE EDİN.
MYBOT
Clash of Clans Hakkında Çok önemli yazanları okuyunuz DOLANDIRILMAYINIZ !!! | Sayfa 3 - MaxiCep

beyler link verebilir misniz nerden indirebilirim th11 e göre olan botu ?

kardeş ben senin dediklernin aynını uyguladım amaher satrt bot a bastığımda bilgisayarı baştan açın falan filan diyor her açtığımda öle oluyor bi yardım etsen

akababa

Üye

Merhaba, denilen şekilde kurdum ama botu çalıştırınca uygulama açık olsa bile neye tıklarsam tıklayım zooming out diye hata veriyor yardımcı olabilirsen sevinirim teşekkürler.

rmz653

Üye
Arkadaşlar broken bot çalışmıyormu konulara uzun süredir bakamıyorum üyelik yaptığım halde yanlış diyor takıldım kaldım :S

Arkadaşlar broken bot çalışmıyormu konulara uzun süredir bakamıyorum üyelik yaptığım halde yanlış diyor takıldım kaldım :S
Hocam brokenbot kullanımı, mybot kadar kolay değil. Mybot kullanmanızı öneririm.

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi