Arkadaşlar bu bot daha henüz stabil değil gidin brokenbot kullanıyor her taraftan saldırma özelliği var bağışta var daha ne istiyosunuz stabil sürümü çıkana kadar diğer botu kullanın.
ayarları yanlış yapmıssın hangi bot u kullanıyosun, programı depolarım doldugunda bilgisayarı kapat veya farklı bi ayar var o şekil ayarlamıssın,hangi bot u kullandıgını söyle ona gore cevap vericem
kardeş botu ayarlamayı başardım ölü köye saldırı yapıyor uzun bi süre arama yapıp bulamassa kafasına göre saldırı yapıyor
arkadaşlar botun tüm resimlerini çekip istenildiği zaman atabilirim ancak yarın akşam
broken botu alın cocbot 6.0 ı açın ondaki ayarlar ne ise ona bakarak broken botu ayarlayın not other de minimum gold ve eliksir var oraya kafanıza göre değer koyun yoksa ne yazarsanız yazın kafasına göre alıyo program saygılar....
broken bot oldukça iyi .... ayarlar meselesi ince ayar gerekiyo biraz ama çözülemeyecek birşey değil
Yaa bırak Allah aşkına 200 askeri hep yok ediyor hiç söylediğim ganimet aralarına dalmıyor gördüğüne dalıyor ayarları yapıyorum ama bot stabil çalışmıyor az ganimete saldırıyor falan filan.
cocbot 7.1 de pek iyi değil sürekli kupa düşüyor. Gece 1900'de bıraktım. sabah kalktığımda 1000 di. Yani Şuanda tam bi güzel bot yok.
Yaa bırak Allah aşkına 200 askeri hep yok ediyor hiç söylediğim ganimet aralarına dalmıyor gördüğüne dalıyor ayarları yapıyorum ama bot stabil çalışmıyor az ganimete saldırıyor falan filan.
cocbot 7.1 de pek iyi değil sürekli kupa düşüyor. Gece 1900'de bıraktım. sabah kalktığımda 1000 di. Yani Şuanda tam bi güzel bot yok.
arkadasim sen yukleme tamam mi ?
ellen kas yada bekle herkes memnun bi tek sen memnun degilsin.
beceremiyorsun..
sanki paralı almissinda bana artislik yapiyon.