çizgi Film Kahramanları

Sponsorlu Bağlantılar

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
çizgi Film Kahramanları
Kırmızı Başlıklı Kız: Anneannesini yiyen kurtla, bu vahim olaydan 5 yıl sonra sade bir törenle evlendi. Dünyaevine nikahtan giren Kırmızı Başlıklı Kızın bu mutlu evlilikten Bobi, Tobi ve Hüsrev adlarında 3 eniği oldu. Eşinin anneannesini yediği için vicdan azabından geberen Kurt, sonunda tiner ve bali batağına düşerek intihar etti.

Pamuk Prenses: Kendini öperek uyandıran beyaz atlı prensin azılı bir beyaz kadın simsarı olduğunu öğrendiğinde onun için artık çok geçti. Avrupa'da pek çok pavyon ve randevuevinde çalıştıktan sonra "Smooth on the Water" yani "Koy Koy Suyundan da Koy Koy" adlı bir kitap yazarak Orta Çağ Avrupasının fuhuş alemini anlattı.

Peter Pan: Havada uçan, karada kaçan bu kahramanımız uçmak ve kaçmakla bir yere varamayacağını anlayarak tövbeye geldi. Mistik Doğu'yu merak ederek yollara düşen genç adam, gezisinin Anadolu durağında çok etkilendiği yurdumuza yerleşme kararı aldı. Erciş Pan Turizmin de kurucuları arasında yer alan Peter Pan, birkaç yıl sonra Hac farizasını yerine getirmek için gittiği kutsal topraklarda, taşlanan şeytandan seken irice bir taşın omurilik soğanını ezmesi sonucu hayatını kaybetti. Kabri, Şattülarap'tadır.

Pembe Panter: Şanlı panter ırkının karizmasını aleme papyon ettiği ve atalarının adını lekelediği iddiasıyla Kara Panterler Örgütü tarafından sokak ortasında hunharca parçalanarak öldürüldü. Sağlığında pembe rengi yüzünden, "şööle bööleymiş, yumurtaymış, cillopmuş, karpuzmuş, hötöröfmüş" gibi iddialarla karşı karşıya kalan Pembe Panter aynı zamanda Mazlum-Der Kuzey Amerika Şubesi üyesiydi.

Heidi: Çizgi filmde Dedesi rolünde oynayan ak sakallı, nur yüzlü, tevekkül adamı kisvesine bürünmüş ihtiyar oyuncu Hans Manfred Singer tarafından mesajlı tacize uğradığı iddiasıyla film şirketiyle olan anlaşmasını feshetti. İhtiyar Oyuncu her ne kadar, "O mesajları, kendisini torun rolüne motive etmek için ben gönderdim. Bunu Peter'e de yaptım, Klara'ya da, öbür kızlara da" dediyse de kimseyi inandıramadı. Genç ve çıtır formatındaki Heidi, 1975 yılında Almanya'da yaşayan Becayiş İstempele adlı Pülümürlü bir gurbetçimizle evlenerek Türkiye'ye yerleşti. "Ömercik Aslan Parçası", "Kezban Paris'te" ve "3 Süpermenler İsmail Dürüt'e Karşı" gibi filmlerde yardımcı kadın oyuncu rollerine çıktığında ise o eski şöhretinden eser kalmamıştı. Heidi, 1983 yılında Şile'deki evinde, 5 numara örgü şişini şah damarına sokarak intihar etmiş olarak bulundu.

Red Kit: Vahşi Batı'nın bu gözü pek kovboyu, Dalton Kardeşlerin ortancalarından Vilyım'la uygunsuz bir pozisyonda yakalandı. Sevenleri tarafından linç edilmek istenirken son anda kaçmayı başaran Red, 1895 yılında atı Düldül'ü Masaçuset Sucuk Pastırma ve Et Mamulleri Fabrikasına satarak küçük bir kanoyla Amerika'dan Malezya'ya kaçtı. Bir daha da izine rastlanamadı.

Keloğlan: Can Kızla evlendikten 3 yıl sonra şiddetli geçimsizlikten ayrıldılar. "Benzini Şelden, Akılı Kelden" düsturunun yaratıcısı olan Keloğlan, kahramanlık dünyasından ayrıldıktan sonra bozacılık, şıracılık, tellaklık" gibi işlere girip çıktı. Bir dönem Yeniçeri Ocağına kaydını yaptıran kahramanımız, Fındıkkurdu 1 adlı askeri tatbikatta kafasına mancınık taşı çarpmasıyla eğitim zaiyatı oldu.

Cin Ali: Asıl adı Fehim Bilgeyts'tir. Çizgi diziden ayrılmasının ardından, "Bunca Yıl Nasıl Çiroz Kaldım" adlı bir diyet kitabı yazdı. Bu eseri, dönemin Hükümeti tarafından toplatılan Fehim Bilgeyts, İstanbul DGM'de yargılanarak cezaevine konuldu. Cin Ali dizisinde oynadığı yıllarda, rol arkadaşı olan Karagözlü Kuzu'yu mangal yaparak eşini dostunu rakı alemine çağırdığı ve dostunun derisini Türk Hava Kurumu'na vermediği iddiaları yüzünden zor durumda kaldı. Bir dönem Beşiktaş'ta futbol da oynayan Bilgeyts, daha sonra Deli Yürek, Deli Dumrul, Baba Evi ve Ali Veli Kırtdokuz Elli gibi önemli Tv dizilerinin senaryosunu kaleme aldı.

Kızılmaske: Ormanda 10 kaplan gücünde olduğunu ispat etmek için Şov Tv'yi arayıncaya kadar harbiden de ormanın en kuul, en gizemli, en delikanlı şahsiyetlerinden biriydi. Yıllarca rantını yediği "10 kaplan gücündeyim bilaaader" tribinin sonu artık gelmişti. Baseniyle beşe on dilme üzerinden 20'lik çivi söktüğünü iddia eden Malatyalı Berber Cebrail Künefe ile karıştırılarak canlı yayında kendisinden çivileri sökmesi istendi. Bu arada Kızılmaske zannedilerek arenaya sürülen Cebrail de kaplanlar tarafından lime lime parçalanmaktaydı. Bu olaydan sonra bir daha insan içine çıkamayan Kızılmaske, ormanın en denyo çocuğu olarak hayvanat ve nebatatın hafızalarına kazındı. Budur bir efsanenin çöküşü...
 


helper007

helper007

Üye
Çok güzel...
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Süper..
 
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
eline sağlık güzelmiş
 
kingenes

kingenes

Üye
Güsel olmuş ellerine sağlık kardeş...
 


Üst Alt