Citroen C3 genişledi Picasso oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Citroen C3 genişledi Picasso oldu

Geniş aile araçları üretme konusunda iddialı olan Fransız otomobil üreticisi Citroen, Picasso ailesine bir yeni model daha ekliyor.




C3'ün genişletilmiş bir versiyonu olan bu yeni araç C3 Picasso adını taşıyor. Ekonomik bir araç ile aynı zamanda daha geniş iç mekan isteyenlere hitap edecek olan C3 Picasso 2009 Şubat ayında yollara çıkacak.
C3 Picasso, PSA gurubunun bir ürünü. Öyleki bu yeni araç üretim platformu olarak Peugeot 207 ve Citroen C3'ün alt yapısını kullanıyor.Tasarım olarak radikal bir görünüme sahip olan C3 Picasso, hem köşeli bir görünüme sahip, hem de yuvarlak hatlara sahip.Akıllıca yuvarlatılmış dış hatlar, aracın sandığı anımsatan sıkıcı görünümünü ortadan kaldırıyor. Aracın yüksek yapısı ilk bakışta bir SUV'u anımsatıyor. Geniş cam yüzeylere sahip C3 Picasso'nun her köşesinde mükemmel bir görüş açısı sunuluyor.İç mekanada etkisi olan bu camlar içeride ferah ve aydınlık bir ortam yaratıyor.
Citroen C3 Picasso ilk etapda 4 farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak. 1.6 litre 90 HP ve 110 HP'lik HDi dizel motorlara 1.4 litre 95 HP ve 1.6 litre VTi 120 HP'lik benzinli motorlar eşlik edecek. Tüm motor seçenekleri 5 ileri manuel vites ile satışa sunulacak.
C3 Picasso, ilk olarak 2009 Şubat ayında Brezilya'da satışa sunulacak. Aracın eş zamanlı olarak Güney Amerika'da da ticarileştirilmesi bekleniyor. Yeni C3 Picasso'nun Avrupa yollarına ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor.
 


YsF_90

YsF_90

Üye
güzel bi araca benziyor. gelsin o zaman daha iyi inceleme fırsatı buluruz. paylaşım için teşekkür ederim kardeşim.
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Çok şık fakat, fiyatı ne olur :) Allah bilir..
 
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
siberson

siberson

Üye
insana çok + sını göstermesede iyi bir aile ve yolculuk arabası
 
schumici

schumici

Üye
tipi çok hoşuma gitti valla güzel duruyo:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt