Mavi Renkli Huawei P20 Lite'ın Yeni Görüntüsü Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Mavi Renkli Huawei P20 Lite'ın Yeni Görüntüsü Ortaya Çıktı



Bir kaç gün önce Mavi renkli Huawei P20 Lite'ın ilk canlı görüntüsü internete sızdırılmıştı. Şimdidi ise 27 Mart tarihinde gün yüzüne çıkacak olan akıllı telefonun daha net bir görüntüsü elimize ulaştı.

Gelen teni görüntü ile akıllı telefonun arka tarafındaki 16MP ve 2MP çözünürlükte çift sensöre sahip arka kamera ünitesi, parmak izi tarayıcı ve likit görünümlü parlak arka yüzeyi net bir şekilde görülebiliyor.



Ayrıca, sızan bir kaç farklı görüntü ile birlikte Huawei P20 Lite'ın bir de kısa videosu internete sızdırıldı. Aşağıda da göreceğiniz üzere, görüntüler çentikli ekranla aynı görüntüye sahip olan arka tarafı da gözler önüne seriyor.



Aşağıdaki video ise teknik olarak bir ilk elde inceleme videosunu olsa da çalışan bir telefonu ve ekranını görmemize rağmen bu cihazın kedin olarak hangi akıllı telefon olduğu görülmüyor.


Huawei P20 Lite, çok ince çerçevelere sahip 5.84 inçlik 1080 x 2280 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olacak. Akıllı telefon, şık görünümlü cam tasarıma sahip olacak ancak Leica kamera ve 4GB üzeri RAM gibi fiyatı artıran özelliklere sahip olmaması sayesinde 400€'nun altında (büyük olasılıkla 370€) fiyat etiketi ile satışa sunulacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136


Üst Alt