cisimleri uçurmak

Sponsorlu Bağlantılar

e1b1

e1b1

Üye
aman sakın ağır maddelerde denemeyin ya beliniz tutulur yada benim gibi olursunuz buzdolabı az kalsın başıma düşüyordu...:ehe

knightx

knightx

Üye
oluyorsa ilginç ...

YasirN

YasirN

Üye
bu konu hakkında 2 kitap okudum cisimleri hareketlendirme filan ama olmuyor arkadaş :D

d€rVish

d€rVish

Üye
nsıl uçurczz yhaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D

xena_tr

Üye
Arkadaşlar ben elimin üstünde kağıt bükme ile başladım sonrada psi wheel en son durumda kağıdı elimin üstünde uçurmayı başardım. En başta böle şeylere inanmazdım. İnanmak ve dikkat çok önemli. Mesela kağıdı çevirirken sola yada sağa çevirme ve durdurma konusunda çok başım ağrıdı kolay gelsin.

maxirabit

maxirabit

Üye
:hmmm

kankka

Üye
    Konu Sahibi
dedelerin hem konsatre olup hemde o işi yapmaları biraz zor olsada bence yapılabilir

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
olum deniycemde çarpılmiyim

kerimos

Üye
meraklı arkadaşlara söylüyorum ben ilk önce kağıt döndürmeyle başladım ve kağıdı sadece 3 dakka sonra döndürmeyi başardım ve okuduğum forumlarda ilk denemenizde olmaması gayet normal diyodu yani bence bende yetenek var yalnız şöyleyeyim yapacaklara beyninizi çok yoruyosunuz ve sonra başınız ağrıyo ayrıca mesela ben ilk döndü sanki hep yapıyomuşum gibi bişi hissettim ve hiç garip gelmedi çünkü beynim öyle bir ikna olmuşki bana gayet normal geldi ve hiç şaşırmadım bu yorumum hakkında yorum yapın lütfen... sağolun

.BlueTR

.BlueTR

Üye
yapamıyorumm:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Kral 63

Kral 63

Üye
Denerim bir ara olacağını sanmıyorum

teotar

Üye
denerken uyuya kaldım:):)

trapdoor

Üye
Telekinesis diye de geçiyor bazı yerlerde, yapılabiliyor evet. bazen istem dışı da oluyor bu tarz olaylar.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
İnsan beyni cisim uçuruyor.İlginç

07mark07

07mark07

Üye
ben denedim olmadı çünkü bilgisayat açıktı:hmmm(neden olmadı acaba:hmmm)bidaha denicem olacak:angry:

pelın_

:hmmm

Masha

Masha

Üye
ya Allah aşkına inanılacak gibi değil bu konu yaaa

geceyry

Üye
bilader ahşap dan evimiz yukarı yükseldi nasıl indereceyuk :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105