Cinler Periler vs. Kısacası Görünmeyen varlıklar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Refazico

Üye
Valla babaannemin bu konuda ansiklopedik bilgisi var isteyene bi kaç hikaye anlatabilirim

baykuş05

Üye
saol kardeş denicem:oke:

Maxis_

Maxis_

Üye
Açıkcası ben görmedim, ama şöyle bişey varki, örneğin; akşam üzeri mutfaktan veyahut WC'den çıkıp oturma odasına/odama falan giderken ışık yanmıyorken o kısacık aralıkta arkamdan birileri geçiyormuş gibi hissediyorum, bi anda arkama dönünce yok oluyor gibi, ama hissediyorum arkamdan geçtiği vs ama en iyi taktik ya sevdiğini düşün, ya da kendinle konuş şarkı mırıldan :D Süper işe yarıyor valla :sirit:

aynen bndede oluyor fakat bu tamamen korku.karanlıktan korkarz arkamızı göremedğimiz içn bi tehlike hissederz bu duyguyla böyle hslere kapılırz diye açıklıyorm bn.o karanlığa yürü bişey olmaz Allah'tan kork yeter.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
aynen bndede oluyor fakat bu tamamen korku.karanlıktan korkarz arkamızı göremedğimiz içn bi tehlike hissederz bu duyguyla böyle hslere kapılırz diye açıklıyorm bn.o karanlığa yürü bişey olmaz Allah'tan kork yeter.

Yani orası öyle, ama bi yerde kapılıyoruz o korkuya :bilmm

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Millet bu olayi kafaya almis dalga gecmis.Yerinizde olsam boyle birsey yapmazdim.Onlarda bu dunyadalar sadece boyutlar farkli.Eger inanmayan varsa Havvas ilmini arastirsin.

Hah bu arada elimde bir hikaye var biraz uzunca.Anlatan kisi gercekten olaylari yasamamis fakat orda gecen butun terimler felan gercek.Bir sozlukte paylasildi quanttum tarafindan.Eger isteyen olursa bana ozelden ulassin linki atarim...

Hatta hikayenin filmi bile cekiliyor suan

Şeytan-i Racim ismide filmin

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Ben bilim e inanan birisi olarak bunun bir kanıtı var mi?

karayel90

karayel90

Üye
Kesinlikle dalga geçilecek bir konu değil bu arkadaşlar ben bizzat komşumuzlarımızdan 2 kişinin bu durumdan çok kötü olduğunu gördüm

Belirtileri

Kişinin elini yıkarken dalması ve uzun süre ellerini ovuşturarak yıkması
Issız yerlerde dolaşırken tuhaf sesler duymak
Gayipteb bir sesin kişiyi çağırması
Çizgiye benzer çok garip şeyler görür
Garip insanlar görür. Örneğin, siyah çok kısa veya çok uzun boylu gibi...

Sara hastalığıda Cinlerin sebep olduğu bir hastalık olaraak tıbbın yetmediği yerlerde kabul görür

- - - Eklendi - - -

Ben bilim e inanan birisi olarak bunun bir kanıtı var mi?

Enerji aslında bir maddedir, madde de enerji. Aralarındaki fark gelip geçicidir. Çeşitli şartlarda madde enerjiye, enerjide maddeye dönüşebilir. Eğer madde, ışık hızıyla seyretmeye başlarsa, o madde ışına, enerjiye dönüşür. Tersi, eğer enerji yoğunlaşır, katılaşırsa ona “madde” deriz. Mesela bir taşkömürünü yakarsak, o değişime uğrar ve ortaya ısı, ışık (enerji) ve küller çıkar. Yani madde enerjiye dönüşebilir... Bilim adamları şu an enerjiyi yoğunlaştırıp, onu madde haline getirmeye çalışmaktadırlar. İşte cinler belli dualarla, bu işleri yapabilmektedirler. Yani akıllı ışınlardan oluşan yapılarını Allah’ın izniyle, belli dualarla yoğunlaştırıp görünür hale gelebilmektedirler.
Kuantum (Quantum) fizik teorisine göre cisimler etrafa enerji yayarlar. Fakat yayılan bu enerji akarsu gibi devamlı değil, kesik kesik dalgalar halindedir. Bu dalgalar halinde yayılan enerji parçalarına kuantum denir.
Özetle madde aslında enerjinin yoğunlaşmış ( enerjide maddenin yayılmış ) halidir. Maddeyi meydana getiren bu enerjide dalgalar halinde bulunduğuna göre dalgaların meydana getirdiği bir alemde (ses, ışın, ... dalgaları) yaşıyoruz demekten başka çare kalmaz.
Her madde dalgalar halinde yayılan enerjinin yoğunlaşmış halidir, diye özetlenebilecek bu teorileri temel aldığımızda, vücudundan geçen röntgen ışınların-dan habersiz olan insanın, yapısı bu dalgalardan meydana geldiği açıklanan yaratılmışları ( cinleri ) nasıl inkar edemeyeceği ortaya çıkar,

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
arkadaşlar peri vardır aslında peri cinin dişisidir.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Kesinlikle dalga geçilecek bir konu değil bu arkadaşlar ben bizzat komşumuzlarımızdan 2 kişinin bu durumdan çok kötü olduğunu gördüm

Belirtileri

Kişinin elini yıkarken dalması ve uzun süre ellerini ovuşturarak yıkması
Issız yerlerde dolaşırken tuhaf sesler duymak
Gayipteb bir sesin kişiyi çağırması
Çizgiye benzer çok garip şeyler görür
Garip insanlar görür. Örneğin, siyah çok kısa veya çok uzun boylu gibi...

Sara hastalığıda Cinlerin sebep olduğu bir hastalık olaraak tıbbın yetmediği yerlerde kabul görür

- - - Eklendi - - -

Enerji aslında bir maddedir, madde de enerji. Aralarındaki fark gelip geçicidir. Çeşitli şartlarda madde enerjiye, enerjide maddeye dönüşebilir. Eğer madde, ışık hızıyla seyretmeye başlarsa, o madde ışına, enerjiye dönüşür. Tersi, eğer enerji yoğunlaşır, katılaşırsa ona “madde” deriz. Mesela bir taşkömürünü yakarsak, o değişime uğrar ve ortaya ısı, ışık (enerji) ve küller çıkar. Yani madde enerjiye dönüşebilir... Bilim adamları şu an enerjiyi yoğunlaştırıp, onu madde haline getirmeye çalışmaktadırlar. İşte cinler belli dualarla, bu işleri yapabilmektedirler. Yani akıllı ışınlardan oluşan yapılarını Allah’ın izniyle, belli dualarla yoğunlaştırıp görünür hale gelebilmektedirler.
Kuantum (Quantum) fizik teorisine göre cisimler etrafa enerji yayarlar. Fakat yayılan bu enerji akarsu gibi devamlı değil, kesik kesik dalgalar halindedir. Bu dalgalar halinde yayılan enerji parçalarına kuantum denir.
Özetle madde aslında enerjinin yoğunlaşmış ( enerjide maddenin yayılmış ) halidir. Maddeyi meydana getiren bu enerjide dalgalar halinde bulunduğuna göre dalgaların meydana getirdiği bir alemde (ses, ışın, ... dalgaları) yaşıyoruz demekten başka çare kalmaz.
Her madde dalgalar halinde yayılan enerjinin yoğunlaşmış halidir, diye özetlenebilecek bu teorileri temel aldığımızda, vücudundan geçen röntgen ışınların-dan habersiz olan insanın, yapısı bu dalgalardan meydana geldiği açıklanan yaratılmışları ( cinleri ) nasıl inkar edemeyeceği ortaya çıkar,

Bilgi için teşekkürler, uzun süredir sizin gibi ön yargısı yok denecek kadar az biri ile karşılaşmamıştım. Ayrıca bir kac sorum daha olacak ; o zaman bu canlılar ile ayni boyutta bulunuyoruz öyle mi? bazi kişiler onların 4. boyutta olduğunu söylüyor. Ve sizin bu dediginize gore yeterince yoğun olmayan bu varlıklar enerji ölçen aletleri de etkiler ve genelde doğru ölçümler yapamayiz, doğru mu?

Xelord

Xelord

Üye
Açıkcası ben görmedim, ama şöyle bişey varki, örneğin; akşam üzeri mutfaktan veyahut WC'den çıkıp oturma odasına/odama falan giderken ışık yanmıyorken o kısacık aralıkta arkamdan birileri geçiyormuş gibi hissediyorum, bi anda arkama dönünce yok oluyor gibi, ama hissediyorum arkamdan geçtiği vs ama en iyi taktik ya sevdiğini düşün, ya da kendinle konuş şarkı mırıldan :D Süper işe yarıyor valla :sirit:

Besmele de çekebilirsin :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
cinler insanlardan zayıf yaratıklardır .korktugumuz tek şey onların aniden bize görünebilecegidir.halbuki bu imkansız.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
peri diye birşey zaten yok.melek var

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
peri diye bir şey vardır ama bizler perileri yanlış biliyoruz.Çok güzel filan halbuki periler cinlerin dişisidir.ve cinler istediği şeye dönüşebilir aslında küçük boyludur.Harry potter deki cinler aslındl gerçek cinlere benzemektedir.Çünkü yabancılarda da onlarla görüşenler var gören kişilerin aracılığıyla filmdeki cinler olmuştur.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye

o bi cok kişide oluyor ve genelde küçükken oluyor ben koşarken haliya takılıp düstügümü hatirliyom bi defa da kafami vurmuştum :D

- - - Eklendi - - -

peri diye bir şey vardır ama bizler perileri yanlış biliyoruz.Çok güzel filan halbuki periler cinlerin dişisidir.ve cinler istediği şeye dönüşebilir aslında küçük boyludur.Harry potter deki cinler aslındl gerçek cinlere benzemektedir.Çünkü yabancılarda da onlarla görüşenler var gören kişilerin aracılığıyla filmdeki cinler olmuştur.

Hmm okeye dördüncü de olmuslar mi? :kop2:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş sen iyimisin benle dalga mi geçiyorsun sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt