Cine5 Pazartesi şifreyi Kaldırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

dark_akhyls

Üye
hayırlısı olsun ne diyim diğer arkadaşlar söylenecek bütün yorumları sölemiş bize de hayırlı olsun demek kalıyo

ABC

ABC

Üye
<div class='quotetop'>(CEHENNEM_ZEBANiSi &#064; Jan 12 2006, 05&#58;09 PM) [post=250972]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar aramızda küçük arkadaşlarda war lütfen bunları konuşmayalım
[/b][/quote]

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Arasıra güzel yabancı filmler oynuyor ve cine5&#39;in haberini çok seviyorum buna sevindim

night990

Üye
şifreyi kaldırsada cine5 i kim seyreder merak ediyorum doğrusu,hoş izlencek kanalda yok ama(ben turkmeneli tv yi seyrediyorum süper filmler koyuyor)bilgilerinize

zazarock

Üye
Günün en garip haberi beah ; gerçi farkeden birşey olmadı ,bizde toplu yayın vardı zaten ,ama^^ başka yerde yok^^ hariç hiçbirşeyini izlemiyordum :İnşallah kaliteli bir kanal olur

canturk

canturk

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(CEHENNEM_ZEBANiSi &#064; Jan 12 2006, 05&#58;09 PM) [post=250972]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar aramızda küçük arkadaşlarda war lütfen bunları konuşmayalım
[/b][/quote]

yeni nesil herşeyin farkında hiç merak etme açık açık dile getirilip forum kurallarına aykırı hale gelmedigi sürece bende no problem

POWER

POWER

Üye
Tamam ama sonuçta bu bir hata ileride birçoğu sapık diye çıkıyor karşımıza.yani sende işi kolaylaştırıyorsun.Sırf forum kurallarına göremi hareket edeceksin.Bide insanlık namına yapma.çok istiyorsan site adminlerine sesleniyorum kurallara bunuda ekleyin&#33;&#33;&#33;&#33;

__Midas__

__Midas__

Üye
bana şifremi dayanır ben çözdüydümdü zaten,cine5 açıktı ama birgün bile seyretmedim sadece akşamları başka yerde yok ve ceyhun yılmaz show u seyrederdim onlarda zaten şifresizdi.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
cine5 hala şifreli

jöly

Üye
digi digi digitürkler mutlu mesut aileler.... teşekkürler haberci ama ben digitürkü tercih ederim

abuvice

abuvice

Üye
Artık uydulat var..vcd ler var..var oğlu var..cine 5i fantazy kuşagını izleyenlerin kaldığına inanmıyorum..