Haber çinden telefon alımı

Sponsorlu Bağlantılar

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Bak bunu yeni.duydum yani yasalmı oluyor 100 dolar

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Altı telefon

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hayır ne alırsan al kutu içeriği 100$ ı veya 75€ yu geçmeyecek

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Ama telefon 75 dolar altı olsada geçmiyor

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Telefon için öyle kardeşim hiç mi yurt dışından telefon getiren tanıdığın yok? Sınırdan geçerken neler yapıyorlar bir sor. Sonra da pasaport işi. Öyle çinden telefon getirtmek kolay olsaydı neden 2000 tl verelim?

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Yani ama hiç tanıdık yok çok kotu bisi yag

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Adamlar doğru bişey yapıyorlar bence ama ülkede satılan telefonların da vergilerini indirmek lazım

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Çin diyorsan başlamayacaksın önce süreci öğrenmen gerek.İhtimallerle veya söz ile bu iş yürümez.Onuda geçtim satıcı feedback tarafından henüz yeni kuşku duyman lazım.Mağazaya baktığımda ise replika üzerine kurulmuş.Verdiğin fiyata acırım.Redmi Note veya Meizu M1 Note almak varken değer mi.

Gümrük mevzuatına gelince.Fiyatı kafana takmana gerek yok.Sınır olsada olmasada mühim olan nokta telefonda bitiyor.5$ olduğunu varsay telefonda sınır ücret bağlamaz direk geri yollanır.Sıkıntıyı da burada yaşarsın.İşini bilirsen 1 ayı bulmaz iaden.Ama satıcının aklıyla gidersen aylarca beklemen gerekecek.Fazlasıyla telefon yakalatan biri olarak bu anı çok yaşadım.Geçtiğinide düşündüğünde ya aksi çıkarsa.Satıcı bu noktada çok önemli.Her gördüğüne fiyat ve donanım var diye atlarsan çok çekersin.Bir ara piyasada Xiaomi'nin Redmi Note modeli replika olarak tavan yaptı.Bunun sende bir etki oluşturacağını düşünüyorum.Ki geri dönüş veya dönmeme ihtimali dışında, satıcının para tarafından yarısını talep etmesi.Olmadık kargo parası çıkarması.Bu uzarda uzar sana kısa ve öz konuşmak gerekirse Çin'e hiç girişme.Donanıma git hakkını veren telefonlara ulaşırsın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
byAndroid

byAndroid

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bi arkadas aliexpresten aldi 130 dolara telefon geldi 20 günde şaşırdım cidden yani telefonun geçmesi satıcıya çok bağlı eğer kutunun üstüne doğum günü hediyesi yazdirirsan ve paketlerlerse açmıyor larmış memurlar

lazye

lazye

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bi arkadas aliexpresten aldi 130 dolara telefon geldi 20 günde şaşırdım cidden yani telefonun geçmesi satıcıya çok bağlı eğer kutunun üstüne doğum günü hediyesi yazdirirsan ve paketlerlerse açmıyor larmış memurlar
Hadi ya denemek lazim :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Telefon olduğu belli miydi peki?

byAndroid

byAndroid

Üye
Evt ama telefon kötü gelmiş en basit oyunda kasıyordu. Lenovo biseydi özellikleri iyiydi aslinda mtk 6592 vardı 8 çekirdek gpu su kötüydü heralde :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İlginç açıkcası. Ben araya adam sokup 120$ lık smart watch 2 bile getiremezken adamlar ne dolaplar çeviriyor :D

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Zümrüdü anka senin hiç sipariş ettiğin oldumu

byAndroid

byAndroid

Üye
Valla bende getirilmiyo diye bilirken adam getirdi şaşırdım

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
Yani adama diycen oyuncak ayının içine fln koy die

nazmican6180

Üye
    Konu Sahibi
:) kendimi ajan hissettim

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Yukarıda belirttim yakalattıklarım bir tarafa geçenlerde oldu.Arkadaşın bahsettiği ise tamamıyla şans işi.Bu yıl gümrük tarafında sıkı yönetim ilan edildi.2013'e nazaran daha eğilimli çalışanlar ve teknoloji devreye girdi.Hediye veya bir başkasına yazdırmak artık modası geçen şeyler.Sanmayın ki sen ve ben bu siparişi veriyoruz.Milyonlara ulaşan bir rakam olduğu gibi artık neyin ne olduğu gümrük memurlarının gözünden kaçmıyor.Biz ne yöntemler denedik ki şaşarsın.Ama olmayınca olmuyor.Yöntemler çabasız kaldığı gibi buna il faktörüde dahil oluyor.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Sakalım da var neden sözümün dikkate alınmadığını anlamadım :D çok mu sipariş verdiler de biliyorlar :D

blackaid

blackaid

Üye
telefon değilde başka bir ürün alırsan güvenilir yerden al.Benim alışverişimde memurlar mı artık kim yaptıysa açarken ürüne zarar vermişlerdi.Şüphelenirlerse açıp bakıyorlar.Geçme şansı az hatta yok gibi

Takipçi Satın Al

Üst Alt