Arkadaşlar 15.sayfaya kadar tüm yorumları hızlıca okudum ve 2 hafta önce t828 aldım pek bi sorunla karşılaşmadım eh yani ben 2.el olarak 150 ye aldım üni okuduğumdan televizyonu iyi işime yarıyacak 1.televizyonu açık alanda gayet net çekiyor kapalı alanda tv yi denemeyin yanılırsınız...
2. bu kadar ucuz ve birçok özellik bir arada üstünede kalitesi çok yüksek olmasını istemek çok anlamsızdır o zaman gidin nokianın 1500 tl+ onları alın illede kalite diyorsanız...
3. teknolojinin daha neler getireceği belli olmaz yani kaliteli bi nokia alırım mezara kadar götürürüm mantığı nasıl birşeydir ben anlayamadım ? düşer suya yere kul yapısı bozulma ihtimali vardır elbet yeni modeller geldikçe elbet eskiler ucuzlayacak kalite diyipte telefon mezara götürülmezki

gençlik bu daha iyisini almak ister
4.bir şekilde bozulan telefon için çin malına kim üzülür eğer maddi durumunuz iyi ise üzülmezsiniz dünyanın parasına aldığınız o telefonları
5.ülkemizdede hem böyle ucuz hemde birçok özellik bir arada üretildide biz mi almadık ? diğer belli markalarda düşürsün fiyatlarını
6.bir zamanlar nokianın neler yaptığını herkes biliyor milim farkla onlarca telefonu piyasaya sürdüler mecbur herkes aldı almadı mı sanki ? ne zamanki başka modeller üretildi işler değişti... bendede 5110 vardı zamanında sanki onu üretenlerin çıkarabildiği en son model o muydu sadece bizleri kandırdılar...
Ama 3g işini pek beceremediler yani 3g yi sürdüler ardından 4g lafı yapıp işi bozdular bizim ülkede lafı olmasada eminim ki Amerikada 4g çok konuşuluyordur orası yazık oldu onlar için
7.bendeki t828 video oynatıcısı oldukça kötü 3gp olarak oynatıyor görüntü güzel ses kötü
8.o kadar yüksek sesi napıcanız düğün mü yapıyonuz diyen arkadaşa azda olsa katılıyorum ama ben televizyonunu daha çok kullandığım için güzel oluyor
9. kamerası vga zaten vga dan ne beklenirki illede kamera illede video diyenler gitsin özel olarak ondan alsın
10. uzun lafın kısası adamlar yapıyor kardeşim nokia mecbur kalıcak düşürücek o yüksek fiyatları bu kadar ucuz ve kaliteli başkası yapsın bende ondan alayım isteyen istediğinden alır ben bir telefona 1000 tl+ verecek değilim zaten öğrenciyim elbette bazı özellikleri güzel bazı yanları kötü...
bugün wap ayarlarını yapıp internete bağlanmaya çalıştım 100mb yazıp yolladım 2222 ye bir türlü bağlanamadım ne iş anlamadım 65 kontör müş evet yazıp yolladım 39 dan -25 e indi kontör ve her anasayfaya girişimde bağlantı kesildi diyor yani ben böyle işin ta... lütfen bu ayarları bilen varsa
[email protected] eklesin yardım bekliyorum...