anilakarsu93
Üye
Alıntı: Romantik Prens göndermiş. >
suan telefonumda 1 gb hafıza kartı var tıkır tıkır calısıyor bana gelip çin malı neyin nesi belli olmayan telefonu övme ben pc den o çin malı telefona resim attım kb si büyük oldugu için açmıyor bana masal anlatma sen git kendini kandır ..!!!! sar değeri en yüksek telefonlar da çin malı telefonlar ne kadar oldugunuda açıklamıyorlar kapağınıda kanserojen maddelerden yapıyorlar
zahid 12 kardeşim bu telefonlar gercekden 200 kb den büyük resimleri açmıyormu...Sen kullanıyorsun...doğrumu söylüyorlar...sağlığa zararlımı bunlar. Romantik Prens doğrumu söylüyor.Yoksa yıpratma kampanyasımı?
Arkadaşım inanma böle şelere... 200 kb olayı die bşi yok. Sadece Wallpaper yapmak istediğin resmin 150 kb dan küçük olması gerek. Ayrıca SAR değerleri de abartılıcak kadar fazla değil. Kimseye bişi olmaz yani...
Alıntı: Romantik Prens göndermiş. >
suan telefonumda 1 gb hafıza kartı var tıkır tıkır calısıyor bana gelip çin malı neyin nesi belli olmayan telefonu övme ben pc den o çin malı telefona resim attım kb si büyük oldugu için açmıyor bana masal anlatma sen git kendini kandır ..!!!! sar değeri en yüksek telefonlar da çin malı telefonlar ne kadar oldugunuda açıklamıyorlar kapağınıda kanserojen maddelerden yapıyorlar
zahid 12 kardeşim bu telefonlar gercekden 200 kb den büyük resimleri açmıyormu...Sen kullanıyorsun...doğrumu söylüyorlar...sağlığa zararlımı bunlar. Romantik Prens doğrumu söylüyor.Yoksa yıpratma kampanyasımı?
adam akıllı yadım...alttaki ling i tıkla orada oku da gör....kanıt iştemiştin kullanan birisi yazmış.bende alıntı yaptım koydum.......bilgi amaçlı neden kızdınki anlayamadım....???????
Çin malı demiyorum çünkü illah bir eksiği oluor.
Zahit kardeş ne oldu tv dışındaki özelliklerinde bir sorunmu çıktı....öle kardeş alıcaksan tvsi için al başka alma
Arkadaslar ne oluyor yawçinliler tel yapmış siz burda çinçan oynuyorsunuz bende tavsiye edenlerden değilim.. Birincisi ikinizde tamamiyle farklı mobiller kullanıyorsunuz .. Pişman olan arkadasım teli alırken baksaydın ya belleğine 193kb demek ki.. Sen savunan arkadasım bilgine kültürüne saygım var bilgisayarcıyım diyorsun 65K nasıl 65 milyon renk oluyor ... Bazı tellerde, çin malı dışında söylüyorum 656 345K son üç rakamı attım böyle ifade ediliyor... Tavsiye etmemek veya etmek konusunda ikinizinde hakkı var... tavsiye etmem çünkü adı üzerinde çakma bozulma ihtimali yüksek, tamam orjinal tellerdede bozulma ihtimali var ama çakmaya göre biraz daha zayıf... Tavsiye ederim çünkü, hiç adam akıllı telim olmadı özellik konusunda sınır ötesi ucuz olsun isteyenler için bir numaralı telefon... kişiye göre değişir... Ama illa ki çakma telefon arkadasımın dediği gibi sağlıklı değil bunu hepimiz biliyoruz Saygılar .. YAZDIKLARINIZA MUALEFET OLMAK İÇİN DEĞİL FİKİR DARACIĞIMDAKİLERİ SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM... AFFEDİN
şidi bende bi anycool t828 var tmm mı? bu telefonu netten gittigiyordan 259ytl ye oldım ilk zmnlaR geyet memnundum aradan iki hafta geçti... telin şarj giriş yeri bozuldu bende telefoncudan yeni bir şarj aleti aldım ama bu farklı kutu gibi içine koyuyon bataryeyi şarj ediyo nese aradan iki üç hafta daha geçti internette bi kod wardı onu girdim anycool telefonlar içinmiş girdim telefon kapandı ve ne yaptıysam açılmadı üç telefoncuya baktırdım üçüde yapamadı ve şuanda dördüncüde onada dün sordum noldu niye bilmiyoz hala tamirde dediler yarın gel al dediler bende peki kesin yapılırmı dedim hayır hiç bir şey kesin deil inş yapılır dediler ama bnce kesin yapılımıycak sana demek istediğim boşa bu telefonları boşa savunma yaa belki sana savunma diyenlerin ağzının payını veriyosun ama durum ortada yani savunma diyorum ya sakın yanlış aNlasılmasın yani benim amacım bu telefonları birileri gözünde büyüttükçe birileri savundukça bu telefonu almak isteyen çok oluyor ve hepside pişman oluyorlar....SEN gerisini anladın bu telefonu savunma ama yardım ede bilirsin bu çok güsel bişey neyse benim sorunada bi çare bulursan mail adresim hall_clk@sagocuyuz.com şimdiden tşkr ettim sevgilerle...
Arkadaşlar bir forumda bir arkadaş bunları yazmış..Bu telefonlar da böyle patlama sorunu varmı?
ben neden yıpratma kampanyası yapayım ki kardeşim kullandım bi süre biliyorum bu arada kullanın ve görün ben size almayın demiyorum çin malı telefonları geçende bi arkadaş almıştı aldığına bin pişman oldu
Zahit kardeş ne oldu tv dışındaki özelliklerinde bir sorunmu çıktı...
Arkadaslar ne oluyor yawçinliler tel yapmış siz burda çinçan oynuyorsunuz bende tavsiye edenlerden değilim.. Birincisi ikinizde tamamiyle farklı mobiller kullanıyorsunuz .. Pişman olan arkadasım teli alırken baksaydın ya belleğine 193kb demek ki.. Sen savunan arkadasım bilgine kültürüne saygım var bilgisayarcıyım diyorsun 65K nasıl 65 milyon renk oluyor ... Bazı tellerde, çin malı dışında söylüyorum 656 345K son üç rakamı attım böyle ifade ediliyor... Tavsiye etmemek veya etmek konusunda ikinizinde hakkı var... tavsiye etmem çünkü adı üzerinde çakma bozulma ihtimali yüksek, tamam orjinal tellerdede bozulma ihtimali var ama çakmaya göre biraz daha zayıf... Tavsiye ederim çünkü, hiç adam akıllı telim olmadı özellik konusunda sınır ötesi ucuz olsun isteyenler için bir numaralı telefon... kişiye göre değişir... Ama illa ki çakma telefon arkadasımın dediği gibi sağlıklı değil bunu hepimiz biliyoruz Saygılar .. YAZDIKLARINIZA MUALEFET OLMAK İÇİN DEĞİL FİKİR DARACIĞIMDAKİLERİ SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM... AFFEDİN
çok doğru yazmışsın kardeş
Haa birde bu sitede güvenlik kodu kırma programı inşaa edilmişBurdaki programdan faydalanarak güvenlik kodumu kırsam.. Mobilim garanti dışına çıkar mı ? Tesekküler
Arkadaşımız toplu savunma yapmış ara sıra da kontratak yapmış ama uğraşma kardeşim...alanların hepsi pişman yakında burada övgüler düzenlerde birer birer sıkıntılarını yazmaya başladıklarında sen de savunma olarak benimkinde olmuyor..diye yazarsın....sevgili ademaltintaş arkadaşım....senden ve iki kişden başka bu telefonları bu kadar övende bu forumda yok..........iyi müdafalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?