orkun1433
Üye
kesinlikle cebinize sokmayın şu çin mallarını arkadaşlar... ben çok sıkıntı yaşadım . en güzeli dedikleri bile fııs
Merhaba.
Telefon hafızasından kastınız sanırım rehber ve mesaj bilgilerini yereklemek. Bu durumda;
http://www.maxicep.com/diger-cep-te...urulumlu-china-phone-suite-driver-161152.html isimli konudan PC Suite indirebilirsiniz. Eğer sizde PC Suite var ve rehber, mesajlar gibi içerikleri göremiyorsanı verdiğim linkteki PC Suite ile bunu yapabilirsiniz. Cihazı Modem olarak seçme şansınız yok. Telefonu USB ile bağladığınızda Com ile başlayan bir seçenek çıkar bunu seçerek devam edin. Daha sonra PC Suite içerisinde Ayarlar bölümüne girerek Cihazın bağlandığı Com Portu seçin. ( Hangi COM Portu seçeceğinizi öğrenmek için Bilgisayarıma sağ tıklayarak özelliklere girin, Donanım sekmesine geçtikten sonra Aygıt Yöneticisine girin ve Bağlantı Noktalarını seçin cihazınızın hangi porta bağlandığını buradan görebilrsiniz.
Telefon rehberi ayarları bu cihazların genel bir problemi. Yazılımda menüyü yapmışlar ama görevi atamamışlar sanırım. Çok saçma olsa da bu hepsinde yaşanan ortak bir sorun.
Kod olayına gelince de şunu belirtmek isterim. Bu tip kodlar servislerin arıza durumunda işlerini kolaylaştırmak için yazılmış kodlar. Ben bu şekilde telefona müdahale edilmesine taraftar değilim. Keza Çin malı telefonların zaten yazılımla ilgili problemleri var. Yeni firmware yükletmek te insana ızdıraba dönüşebiilr. Kodlar konusunda pek bilgi sahibi değilim ve hiç o işe girmeyi düşünmüyorum.
Bu arada aramıza hoşgeldiniz demeyi de unutmayayım. Sitemizde aramızda kalıcı olmanız dileklerimle.
Saygılar
Merhaba.
Telefon hafızasından kastınız sanırım rehber ve mesaj bilgilerini yereklemek. Bu durumda;
http://www.maxicep.com/diger-cep-te...urulumlu-china-phone-suite-driver-161152.html isimli konudan PC Suite indirebilirsiniz. Eğer sizde PC Suite var ve rehber, mesajlar gibi içerikleri göremiyorsanı verdiğim linkteki PC Suite ile bunu yapabilirsiniz. Cihazı Modem olarak seçme şansınız yok. Telefonu USB ile bağladığınızda Com ile başlayan bir seçenek çıkar bunu seçerek devam edin. Daha sonra PC Suite içerisinde Ayarlar bölümüne girerek Cihazın bağlandığı Com Portu seçin. ( Hangi COM Portu seçeceğinizi öğrenmek için Bilgisayarıma sağ tıklayarak özelliklere girin, Donanım sekmesine geçtikten sonra Aygıt Yöneticisine girin ve Bağlantı Noktalarını seçin cihazınızın hangi porta bağlandığını buradan görebilrsiniz.
Telefon rehberi ayarları bu cihazların genel bir problemi. Yazılımda menüyü yapmışlar ama görevi atamamışlar sanırım. Çok saçma olsa da bu hepsinde yaşanan ortak bir sorun.
Kod olayına gelince de şunu belirtmek isterim. Bu tip kodlar servislerin arıza durumunda işlerini kolaylaştırmak için yazılmış kodlar. Ben bu şekilde telefona müdahale edilmesine taraftar değilim. Keza Çin malı telefonların zaten yazılımla ilgili problemleri var. Yeni firmware yükletmek te insana ızdıraba dönüşebiilr. Kodlar konusunda pek bilgi sahibi değilim ve hiç o işe girmeyi düşünmüyorum.
Bu arada aramıza hoşgeldiniz demeyi de unutmayayım. Sitemizde aramızda kalıcı olmanız dileklerimle.
Saygılar
........
Şimdi sana şunu soruyorum. Bu bilgileri nereden alıyorsunuz. Kullandığınız telefonlar hani N73 ler, W610 lar hani 1 milyar veriyorduk zamanında N70 lere, bunlar gerçekten Finlandiya veya kendi ülkelerinde mi üretiliyor sanıyorsun. Hayır. Birçoğu Çinde üretim yapıyor. Lütfen bilmeden yorum yapmayın. Araştırın. Soruşturun. Benim Amacım artık Türk insanı kazıklanmaktan vazgeçsin. 100 YTL ye bile mal olmayan telefonlara 1000 YTL vermesin. Bilinçli tüketici olun.
Saygılar
Bu telefonları kötülemeden önce çuvaldızı kendine batır. Bildiğim kadarıyla senin kullandığın 6300 modeli 512 MB tan sonraki yüklemelerde sorun yaşıyormuşsunuz. Bir arkadaşım kullanıyor. Kronik problemmiş. Sağlığını da merak etme bak birönceki mesajımda SAR değerlerini yazdım. Ayrıca kullanılan malzemeden de şüpheliysen ben genelde telefonu elimde kullanıyorum ağzıma sokmadığım için sağlığımla ilgili tedirgin değilim. Bir de bu 190 KB mevzusunu anlamıyorum. Ben PDA'm da çektiğim fotoğrafları Trident cihazımda duvar kağıdı yapabiliyorum. Boyutları yaklaşık 450 - 600 KB arası. Tabi 3310 da zevk meselesi. Yani yaşam kalitesi olayı. Ok. Hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?