cin üretimi ıphonda sorunlar lütfen görüş bekliyorum acil

Sponsorlu Bağlantılar

kiraz03

Üye
    Konu Sahibi
cin üretimi ıphonda sorunlar lütfen görüş bekliyorum acil
Selam bu telefon bana arkadaşımdan geldi ama bir türlü aktif kullanamıyorum durup dururken interneti kullanmama rağmen kontur düşüyor durmadan onunda dışında da mesela kullanım 1 kontur diyor düşüyor am ne için belli değil bakiyeden kafayı yedim neden olduğunu da bir türlü bulamadım rehberindeki çince yazıları kaldırmadım tuş kilidindeki kılınç sesini kesemedim şu verilen *#3646663# de yaptım sesleri azalttım geri geri gittiğimde parametreleri onayla çıkmıyor bunların düzelmesi için yazılım filan mi yüklemek gerekir telefoncuya sorduğumda kontur durumu neden böyle oluyor diye çin malı telefonlarda oluyor diyor kesip attı çin malı olanlara pek ilgilenmiyorlar sanırım düzeltebilme olanağı varmı yok mu şuan aktif olarak çin malı ıphonu aktif kullanabilen bana bu konuda yarıdmcı olabilecek arkadaşlardan yarım bekliyorum yoksa hiç uğraşmayayım mı şu an şu an sadece radyo olarak mp3 olarak dinliyorum simi filan çıkardım hiç uğraşmayayım mı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Samet.25

iphone deme su telefonlara iphone değil ayrıca bosa para vermıssın tugla o telefonlar at gitsin

kiraz03

Üye
    Konu Sahibi
zaten hiç bir şekilde kullanamadım parada vermedim ama kullanabilir miyim diye araştırıyorum hani bir şeyler olur mu diye

Samet.25

Isine yaramaz kardes emin ol sıkıntisi bitmez onlarin

adak13

Üye
Maşallah samet işin gücün yok durmadan her çin mali telefona yorum yazmişsin ve hepsi ayni mantik at gitsin diyorsun amacin ne yardimci olmuyorsan yazma bu ne saygisizlik

• Beğen
Tepkiler: freeman999

Üst Alt