Çin, Nokia N95'i de Klonladı "NOKLA N95

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Çin, Nokia N95'i de Klonladı "NOKLA N95
Daha önce bir çok cep telefonu modelini ve marka ürünleri klonlayan Çin mühendislerinin son kurbanı Nokia'nın ünlü modeli N95. Fotoğrafta da görüleceği üzere orjinalinden çok az farkı olan modelin ismi ise bir hayli ilginç: NOKLA N95.

Orijinalinden farklı olarak bir kaç tuş ismi farklılığı ve tek yönlü kızağı ile dikkat çeken klon model diğer bütün özellikleriyle orijinalinin aynısı. Daha ilginç olanı ise bu firmanın NOKLA N95 modelini Nokia'dan daha önce piyasaya sürdüğünü iddia etmesi.

Nokia'nın bu konuda artık somut bir adım atması ve klonlama işine dur demesi gerekiyor, çünkü daha önce yine Çin tarafından Nokia N73 klonlanıp piyasaya Nokta N75 adında sürülmüştü ve klon model orijinalinden daha üstün özelliklere sahipti hatta ekranı dokunmatikti

• Beğen
Tepkiler: aagkn

eses_nuri

eses_nuri

Üye
kopyada üstlerine yok bunların yapamayacakları şey yok çin mahallelerindeki dükkanları gezenler bilir :D

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
zuahha daha güzel olmuş :D

vavuli

vavuli

Üye
aynı konudan 2 tane açmışsın sanırım

badchild

badchild

Üye
way be çinliler işlerini bilio her şeyin sahtesini yapıolar

kerso

kerso

Üye
adamlar istediklerini yapsınlar buna rekaber deniyor ve haksız rekabet deil isim benzerliği:D:D admlar yapar nokia da buna dur diyemez herhlade çünkü isim filan da farklı:)

marvelboy

marvelboy

Üye
dokunmatik ekran galiba bunlar

vavuli

vavuli

Üye
evet

hackerby17

hackerby17

Üye
Bende Cıkaracam yaw Noklava Marka :D Türk Usülü Baklavadan gelio ^^

maximum63

Üye
adamlar ucuz da veriyorlarsa niye yapmasınlar ki. nokia ucuz versin ondan alalım. allah aşkına bi telefon 1400 ytl olur mu? ben ne diyim ki artık..

hackerby17

hackerby17

Üye
1400 YTL ama biraz piyasadaki telefonlara bak derim :D aynı özelliklere sahip bar tipi Xenon Flash lı n82 var 950 YTL ^^ adamlar Tipte değisiklik yapıp ucuzunuda piyasaya sürmekte Merak etme sen ^^ bide sunu sorayım Made İn China yazan hangi malın 6 aydan uzun süre kullanıldıgını gördün :D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yapsınlar abi ayapsınlar demekki ucuzada satılırmıs adamlar yapıp cok ucuza satıyo buda nokia ders ola diyorum. ve çinli minik dostlarıma basarılarının devamınını diliyorum herşeyi kopyalasınlar ben arkalarındayım :nargile:

hackerby17

hackerby17

Üye
sahtekarlıkta Number One :D

erdi92

erdi92

Üye
1 buçuk 2 ay önce de eyfel kulesinin aynısını yaptılar

arslansem

arslansem

Üye
nan bari n95e karışmayın be :ehe

hackerby17

hackerby17

Üye
:D Eyfelindemi çakması cıktı :D

nightdragon35

nightdragon35

Üye
eline emegine saglık güzel paylasım olmuss:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt