çin malı 150 tl'lik teller de ses değiştireni var. Bence o kadar parayı verme.
cin mallarinda kalite pek aramamak lazim ha bir ara bende vardi anycool kucuktum hoparlörü icin almistim bangır bangır
o da 2 haftada bozuldy verdigim 100 tl de bosa gitti arkadasima bozuk telefonu vermistim o da 50 tl ye yaptirmis
neyse diyecelerim bu kardesim umarim anlayabilmissindir veya ben anlatabilmisimdir 
kardesim iyi olsa dusuk fiyatta satilmaz tamamen kazik isi calisiyorlar yani yine de sen bilirsin tabii guzel kardesimcin mallarinda kalite pek aramamak lazim ha bir ara bende vardi anycool kucuktum hoparlörü icin almistim bangır bangır
o da 2 haftada bozuldy verdigim 100 tl de bosa gitti arkadasima bozuk telefonu vermistim o da 50 tl ye yaptirmis
neyse diyecelerim bu kardesim umarim anlayabilmissindir veya ben anlatabilmisimdir
![]()

yorumlara bakma sen herkes telefondan anlıyormu sanıyosunbırı trıdent iphoneden daha ıyı dıyen gordum dusun gerısını
![]()
n99 bi hayli pahalı daha uygun fiyatta bulmak istiyorum ama kazıklarlar diye hele ki çin malında.. kesin bi model lazım o özellik için sonradan pişman olmak istemiyorumbende bi n99 vardı inanmayacaksın arkadaştan 10 tl'ye almıştım. Dokunmatigı filan çalışmıyordu ama 8 ay kadar kullanmistim . O özelliği çalışıyordu. Çoğunda var o özellik sanırım
Mutlaka bi uygulamayla yapiliyodur androidde bence hemen atlama az daha arastir
android kabul eden telefonum yokbir arastir internetten oyle program var mi ben de pc ye gecince bakarim android de felan var ise o daha mantikli
abi sende araştırırsan eğer bi sonuca ulaşırsan haber verirsen sevinirim ben uzun süreden beri araştırmama rağmen bulamadım o yüzden çin malı telefonuna dönüş yaptımmyphone vardı bir arkadaşta üstelik iyi yerden alınmıştı denediğimizde o özelliği çalışmadı telefonu daha kullanmadan elimde patlamasını istemem o yüzden tedirginim.hem bayan sesine çeviriyor ama hiç tatmin edici değil. Güzel değil açıkçası ama hiç yoktan iyidir tabi
Funny Call diye bir program buldum Google Play de de mevcutBazı programlar buldum ama sesi kaydediyorsun sonra o kendisi çeviriyor benim istediğim nitelikte değil yaklaşık 3 aydır araştırıyorum henüz bulamadım. bende işi telefon değiştirmekte aradım
- - - Eklendi - - -
android kabul eden telefonum yokabi sende araştırırsan eğer bi sonuca ulaşırsan haber verirsen sevinirim ben uzun süreden beri araştırmama rağmen bulamadım o yüzden çin malı telefonuna dönüş yaptım
- - - Eklendi - - -
myphone vardı bir arkadaşta üstelik iyi yerden alınmıştı denediğimizde o özelliği çalışmadı telefonu daha kullanmadan elimde patlamasını istemem o yüzden tedirginim.

Bende concord vardi.6ayda 2kez garantiye verdim.2sindede 1buçuk ayda geldi.bende sinir oldum sattım.120ye aldım.80e sattım.anlıcağın çin malında uzak dur.
Funny Call diye bir program buldum Google Play de de mevcut![]()

Sağol abi o kadar zahmete gerek yokSes değiştirmek için 250 lira verilmez yollim sana bedavaya çin mali tel babannem ler her umreden geldiğinde çuvalla getiriyorlar