Çin Malı Telefonlara Oyun, Program ve Java Desteği Hakkında Herşey...

Sponsorlu Bağlantılar

keffo

Üye
arkadaşlar bende çin malı n97i var nasıl bir telefon bilgi verirmisiniz

gurkanoguz

Üye
arakadaşlar telefon satışı yaptığım için sattığım çin telefonlara içinde oyun , program , sunavimap navigasyon (telefonda gps olmalı,f035,dolia g1 vb), wap ayarları gibi dosyalar atıyorum. isteyene 2gb hafıza kartı içinde gönderirim. yaklaşık 90 oyun ,20 program ,temalar ,resimler vs.vs. selamlar...

ne kadar ücret istersiniz ve işe yarıyormu birde casus programlar var sizde mevcutmudur..

kahramancorum

kahramancorum

Üye
selam arkadaşlar bende cin blackberry torch var mms wap ayarları lazım gönderirmisiniz

cskinq9

cskinq9

Üye
Bende çin malı nokia x9 var buunla ilgili bilgisi olan varmı ?

ahmet121886

Üye
wentto f67 de usb den bağlandığında öyle bi klosör çıkmıyor games diye bi klosör yok wentto f67 de çalışmadı

cerberusx

Üye
arkadaşlar ben biraz önce bişeyler buldum bu telefonlar qvga ekranlı o yüzden oyunları ona göre arayın
)
[/URL]

yakupaydın

Üye
arkadaşlar şu linkten telefonunuza java yükleyebilirsiniz

Piyamip

Üye
ya arkadasim bencil olmasana de bizde yukleyelim

hamit demiri

hamit demiri

Üye
grirn istediginiz her şey var

bykkas

Üye
Bende çin malı nokia n8 aldım benım java ama hiç bir program ve oyun calıstırmıyor oyuna giriyorum sonra donuyor Nasıl çalıstırabilirim bir yardımcı olursanız sevinirim. Yardımcı olursanız çokk sevinirim şimdiden teşekkürler

musa.075

Üye
Burada dokunmatik çin malı telefonlar için oyunlar bulabilirsiniz:

musa.075

Üye
Selamlar Çin üretimi iphone4 aldım fakat msn yok içerisinde eğer msn yükleyebiliniyorsa linki atarsanız çok sevinirim
Buradan indirebilirsin:

gokhan_8802

Üye
cin malı ıphone türkce dılıne cevıremıyorumm acıll yardımmm lutfennn

okyanus5408

Üye
teş

miharbi4316

Üye
arkadaşlar bende nokia n8 war program indiriyom java oyun inditoyom açmıyor acil yardım bu sorunu nasıl çözerim acilllllllll Pls:off:

kadirersen

Üye
Bendede çin malı blackberry var ama diğerlerinden farkı içerisinde oyun ve video chat programları var ayrıcada facebook msn daha bir çok program var gayet güzelde çalışıyor wireless de var memnunum isterseniz sizlerede bulabilirim ben 300 tl ye aldım harika bi cihaz isteyen olursa 0543 506 00 05

99ek99

Üye
Çin İphone 4'de var :)
Java desteği bulunmakta. Fakat dokunmatik oyun atsam , dokunmuyor :(

Kavastr97

Kavastr97

Üye
Bendede Çin malı Black berry 9800 Torch var ben bir kaçtane buldum ama 100 tanesinden 30 u anca çalışıyor.

Üst Alt