zahid12
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çin malı telefonlar ile ilgili sorunlarınızı yazın yardımcı olalım
arkadaşım benim n99i diye adlandırılan best d2000+ telefon kullanıyom sesi süper ama kulaklığı koyduğumda ses çok az çıkıyo kulaklıktan yardımcı olursan sevinirim bi kod vardı öbür konularda denedim olmadı sen bi baksan şimdiden tşk.
NOT; kulaklık orjinal
buyur kardeş
Trident ve Çin Telefonlarındaki Kulaklık Takınca Sesin Kısılması Sorununa Çözüm:
*#3646633# tuşlayarak teknik mod menüsüne geçin.
3. seçeneği seçin (ses)
4. seçeneği seçin (kulaklık modu)
4. seçeneği seçin (ses)
8. seçeneği seçin (16 level setting)
1. seçeneği seçin (max. analog gain) değerini arttırın
200 yaparsanız kulaklık sesi mantıklı bir seviyeye gelecektir
her tarafa aynı mesajdan yazmışsın adminler sana yasak getirir böle bişey yapma bir daha
mesaj ayarlarını yapamıyorum.
yapıyorum servis numarasını giriyorum ama ne mesaj yolluyor nede mesaj geliyor.
sorunu bilen varmı?
Arkadaşaım ben hem oyun arıyorum hem de eğer varsa arkadaşın dediği gibi kulaklık sesi yükseltme kodu... Telfonum Superfone TV... Teşekkürler
bunu denedim olmadı ama
mesaj ayarlarını yapamıyorum.
yapıyorum servis numarasını giriyorum ama ne mesaj yolluyor nede mesaj geliyor.
sorunu bilen varmı?
yav arkdaş senin verdiğin kodu anycoolde kurcaladım telefon kapandı hiç açılmıyor
Bi tane çin malı 8800 arte aldım. şmdlk memnunum yani orjnalnn 2 küsür mlyar oldugunu dşnrsek elmdeki telefon ii.fakatt benm sorum bu telefonlara program tema vs yükleyebiliomuyuz?
arkadaşlar benim n99 safir cep telefonum var ama tv si tam ekran yapmak istiyorum.ekranın yarısı tv diğer yarısı ayarlar menüsü.tam ekran yapmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
ayrıca vodafoneden nasıl internete bağlanacam.yardımcı olun lütfen...:2agla::2agla::2agla:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?