slm arakadaşlar. çin malı 6500 telefon var arkadaşımda. türkçe dili yüklemek istiyoruz. ama bir türlü bulamadık. ilgilenen ya da yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim. altinbas81@hot............
çin mallarının galiba hiç biri bi işe yaramaz temmuz 2009 da digiphone e711 aldım 2010 kurbana kadar 4 kere gitti kapağın bir yerinden toz alıyor ekaran ve bunun temizlenmesi ücretli garanti karşılamıyor ayrıca waptan 300 kbden fazla içerik indiremiyorsunuz hafıza kartı seçili olsa bile ki fabrika çıkışı telefon hafızası imiş ve 1 milyona yakın telefon böyleymiş ki digiphone inc.com adresindeki numara yada mailele ulasşırsanız bu telefonlar defolu ürünlermiş ve ucuz olduğu için firmalar tercih ediyormuş normal gerçek javalı e711 800$ falanmış ocak 2010 fiyatı bilginize
telefonun kendi cd si olması lazım bende baştan kurdum olmadı cd yi yükledim sonra bu programı ordan update yazan yere tıkla o zaman çalışıyo a bide windows 7 olması lazım
Slm arkadaşlar Arkadaşımızın bahsettiği gibi sağlık açısından ne kadar güvenli bilemiyorum radyason ölçer cihazla ölçüm yapıldı diğerlerinden bir farkı yok yinede kulaklıkla konuşmayı eyeliyorum telefon satıcısıyım fakat bir türlü çinden vazgeçemedim diğer bir konu pcsuiti kuramayann arkadaşlar Driver bölümünde xp seçilmeli
--------------- Ekleme ---------------
pc nizde virüs korumadan Driver lardan silinmiş ola biliyo bazı an virüs olarak görüyo zip olarak saklayın yedeğini
Sana katılmıyoru Radyasyon oranı hepsinde aynıdır. sanki diğerlerinde radyasyon yok gibi yazmışsın 2.si hep aynı hikayeleri yazıyor büyük firmalar kaça mal ediyorlar onlar ucuzlatsın onlardan alalım. neden sömürüyorlar