Çin Malı Telefonlar İçin Yeni Versiyon PC Suite - Kurulumlu - China Phone Suite + Driver

bu program rar dosyalı ve açtığım zaman dosya boş çıkıyor.Bir yardımcı olurmusunuz?

--------------- Ekleme ---------------

bu programı yüklemede hata yapmışım.Linki veren arkadaştan özür diliyorum.Dosya içinde setup var şimdi kurucam.
Bu program çin mali nokialar içinde geçerli mi acaba? hoş takıp deniycem de ginede tercubesi olanlar varsa yardım etsin lütfen..
 
bir türlü teli pc ye uyarlayamadım arkadaşlar.Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Lütfen?
 
dediklerini tek tek yaptım. bil başta görmedi. sürücüyü yükledim. bilgisayar yeni com atadı. com9 diye. settings ten com9 u seçtim ama nafile.. hala telefonun içine giremiyorum. msjlarıma ulaşamıyorum. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
 

gsayt

Üye
VALLA ARKADAŞLAR BENDE N100 KULLANIYORUM AMA DAHA ÖNCEDE YAZAN ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ BU CİHAZLAR FECİ KULAK RAHATSIZLIĞI YAPIYOR

illaki kullanacam diyosanız karşı taraf açana kadar telefonu kulağınıza götürmeyin en büyük zararı ve sinyali yanıt alana kadar veriyo karşı taraf açıncada ben handfreeyi açıyorum biraz kısıp öle konuşuyorum yada kulaklık takın

ilerki yaşlarda kulak sorunu çekmeyin mazallah teknoloji bile duyma ve beyin kayıplarına yarar sağlamaz
 
abu konuda biligisi olan arkadaşlara sesleniyorum.Bu programı yükledim fakat teli pc ye tanıtamadım.Telefon adı olarak mt6229,mt6228,mt bilmem ne yazıyor.Fakat benim tel driver olarak mt6218 olarak pcde gözüküyor.Com3 olarak atadım ve bu programda da com3 işaretliyorum fakat bir türlü çalışmıyor.Telin içine giremiyorum.Bu programa mt6218 yada mt6227 diriver dosyasını nasıl ekleyebilirim?
lütfen bir yardım edin..
 

akaptan

Üye
rar dosyasını açamadım

--------------- Ekleme ---------------

rar da problem
 

bbeyoglu

Üye
tesekkurler her yerde lınk oluydu sagol ıyı oldu
 

sefazgur

Üye
arkadaşlar eror veriyor başka bir link varsa size zahmet verirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

bana atarmısın şu prgramı kardeşim
 

ne yani bu kızma işareti() de ne oluyo ne demeye çalışıyosun. Senin eline en sağlamlarından onlanı denk gelmiş olabilir. Biz genel olarak konuşuyoruz, ayrıca benim elimden geçenlerinin geneli de arızalıdır.
 
N99i var kurdum hersey tamam kurulumyaparken yükleme sınaması cıktı onada devam et dedik ama hala tel içine giremedik. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

N99i var kurdum hersey tamam kurulumyaparken yükleme sınaması cıktı onada devam et dedik ama hala tel içine giremedik. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

son bireseydaha nokia n99i yazıyor ama bişey anlamıs deyilim :S
 
öncelikle paylaşım için tşkr ediyorum
çinmalı e71i model bir telefonum var bu programve driverle tlfnumu pcye bağladım mesaj -telefonrehberi vb herşeye ulaştım. 3 saat programı bulmak için uğrştım

kurulumu şöyle; arkadaşın verdiği programı indirin link çalışıyor. öncelikle telefonu kabloyla pcya bağlayın donanım bulunduğunda belirli konumdan yüklemeyi secin yol olarak indirdiğiniz dosyada drıver ve 2K_XP_COM ı gösterin tamam deyin. donanımları ardından aygıt yöneticisini açın oradan bağlantı noktaları altında yüklediğiniz modemin drivirene sağtıklayıp özellikleri seçin ardınsan açılan pencereden gelişmişi ve ardından com1 i seçin, TAMAM DEYİP KAPATIN
indirdiğiniz Pc suite gelin PhoneSuite i tıklatıp çalıştırın setting den com 1 in seçili olduğunu göreceksiniz phone veya sim arasında seçip yaparak rehberinize ulaşabilirsiniz. uykulu uykulu anlatımım bukadar oldu ama süper oldu tlfdaki herşey pc de artık))
 
paylaşım için teşekkür ederim fakat rapid den free dosya indiremiyoruz baska bi link daha koyarsan seviniriz.
 

seb

Üye
çok abartıyosunuz bende çakma iphone var çok güzel oyun program vb. yükleniyor. ekran görüntüsü çok iyi dokunmatiğin ayarları var ordan yar yapınca cok kullanılı wifi de gayet iyi çekiyor. Arkadaşta gerçeği var onunki adsl den 30metre uzaklaınca ağ kopuyor ama benimki 40-50 metreden çekiyor telde filim bile izleniyor. indiana jhones (adını tam bilmiyorum) filmi yükledim onu 3gp gayet güzel açıyor es kayması filn yok benden size uyarı almadan önce ilerleyin hangi tarihte yapılmış bakın engeç 2009 alın diyerleri amatör çinliler şi giderek geliştiriyor. Ayrıca telefonun kendi wap ında internete girmeyin çince opera 4 ten girin .

--------------- Ekleme ---------------

yukarıdaki yazıda yazım yanlışından dolayı özür dilerim