Çin Malı Telefonlar İçin Yeni Versiyon PC Suite - Kurulumlu - China Phone Suite + Driver

an error occurred during the move data process: -113

component: program files

file group: program exxecutable files

file : local setting\temp\china pc suite\driver\ 2k_xp_com\usb2ser_2k.inf

hakan.c

Üye

kardeş bunu pc ye illa bt ile mi bağlıcaz.usb kablosu olmuyormu

zusta

Üye
pc den samsung data kablosu iş görüyor şarz içinde i900 ün şarzı mükemmel

pc suit için teşekkür ederim

şakirim

Üye
ulen adam gibi anlatacak yok mu ben trident e67i aldım bi boka yaramıyo ne tema ne oyun hiç bi bok yüklenmıyo arkadasıma katılıyorum sakın almayın bu cin mllarını

Emperian

Üye
arkadaşlar ne olur o telefonları almayın, ben biraz konuştum (arkadaşımın vardı) hemen başım agrıdı. Size zarar. Internet sitelerinde araştırın. Kullanıcı yorumlarını filan okuyun.
Ya nokia alın yada sony.
Yazık o pis çinlilerin kaçak telefonlarına verilen TURK paralarına, yazık VATANDASımın emegine

aynı hata bendede oldu yokmu çözümü...

burki09

Üye
abi hakkatten diyosunuz gibi telefon

dayex74

Üye
Gerçekten süper bir anlatım aynen yaptım ve kullanıyorum teşekkür ediyorum. ancak sadece sim1 deki mesaj ve numaraları gösteriyor sim 2 yok galiba ?

Paylaşım için sağol ama ben yükleyemedim setop çalıştığında bir yerde hata veriyor.

earanith

Üye
uzun uğraşlardan sonra nihayet zafer :P ellerinize emeklerinize sağlık... sonsuz teşekkürler sadece smslerimi silmemek için uğraşmıştım... azmin zaferi bu olsa gerek

sago01

Üye
link hata veriyor bi yardım edin arkadaşlar :S:S:S

saçmalama kardeş bende aveN520 var günde 3-4 saat görüşüyorum ve herhangi bir sorun yok üstelik Garnti denenbişey de var ve denedim garanti den tekrar tlf nu yüklediler yazım hatası vardı arkadaşlar diğerleri sadece isim satiyor ..ve telefon gayet güzel aveN520 dokunmatik ekran ...şahana ebisey

ademuzal

Üye
v88 için uyumlu değil yardım edebilirmisiniz

rapid de premiu üyelik istiyor indiremiyoruz