Çin Malı Telefonlar İçin (Anycool,Digiphone vb.) XP ve Vista Duvar Kağıtları,Temalar,Ekran Koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

maestro_1903_35

maestro_1903_35

Üye
emeğine sağlık abi paylaşım güzel olmuş en iyi forum sitesi maxicep cepte bir numara...:oke:

omarrr_06

Üye
saol

insani71

Üye
çok sağol emeğe saygımız her zaman

cafer1919

Üye
bu resımler yıllardır var ve kullanılıyor bızzat benım tarafımdan ıstersenız gostere bılırım senın tarafından yapımış degıl mılletı kekleme butun sıtelerde mev cut bunlar

anon55

anon55

Üye
    Konu Sahibi
bu resımler yıllardır var ve kullanılıyor bızzat benım tarafımdan ıstersenız gostere bılırım senın tarafından yapımış degıl mılletı kekleme butun sıtelerde mev cut bunlar

diğer sitelere koyan benim zaten lütfen emeğe saygılı olmasını öğren
ha bu arada benim yapmadıklarımın üstünde alıntıdır yazıyo zaten

haltie

haltie

Üye
Başka sitelerde olan dosyaları buraya ekleyebilir arkadaş dememiş zaten başka yerde yok diye.ayrıca yukarıda açıklama yapmıştı uzun uzun yaptığı çalışmaları gösteren resimleri vardı hepsini kendi elleriyle yapmış.

Konuyu dağıtmayalım eline sağlık paylaşım için teşekkürler iyi forumlar.

Sivaslı MaNyAk

Üye
arkadas nerdee buuuu beaa

anon55

anon55

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 duvar kağıtları ve ekran koruyucuları tekrar yapım aşamasına girmiştir
saygılarımla: anon55

cafer1919

Üye
bunların yapımı bana aıttir yazmıssın kardes bunlar 10 yıldır sıtelerde mevcut mılletı kekleme nerden sana ait oluyor tamam paylasım yapmısın sagol ama altınada alıntıdır dıye yaz

anon55

anon55

Üye
    Konu Sahibi
bunların yapımı bana aıttir yazmıssın kardes bunlar 10 yıldır sıtelerde mevcut mılletı kekleme nerden sana ait oluyor tamam paylasım yapmısın sagol ama altınada alıntıdır dıye yaz

10 yıl önce çin malı telefonmu vardı ya daha yeni yeni geliyo allah allah

--------------- Ekleme ---------------

ben yaptım kardeş allah allah bak mesela kullanıcıma ekledim bütün resimleri

bak mesela bunları yapmak için uğraştığım program

ben ayrıca bilgisayar programcısı olduğum için programcılıktaki adımda XaeRoX

burda ayrıca bütün büyük resimleri 320x240 a düşürttüm yavaş yavaş

burda ise bütün resimleri programda birleştirmek için uğraştım photoshop ile ise yavaş yavaş kapanıp açılması için arka plana siyah ekran koydum windows penceresinin üstüne ve ondan sonra bütün resimleri programda oluşturdum birleştirerek

bi ara rapidshareye url vermiştim sitede bunlar vardı

ben kimseyi keklemem beni bilen bilir ama senin yalancı olduğun kesin

ve alıntı olanların üstüne alıntıdır yazdım görmüyo musun allah allah
benimle fazla uğraşıp durma çünkü şu an win7 nin duvar kağıdını ekran koruyucusunu falan yapmaya uğraşıyorum

admin lütfen resimleri silme yav herkes görsün bu sefer by XaeRoX

kptnlcrn

Üye
tesekkur kardes

mc zebani

mc zebani

Üye
saol kardeş

bok258

Üye
arkadaşım hani link indiremiyoru temarıda mı resm gibi indireceyiz heee

anon55

anon55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım hani link indiremiyoru temarıda mı resm gibi indireceyiz heee

Evet Temalarıda Öyle Yükleyeceksiniz...

--------------- Ekleme ---------------

Sağ Tık Farklı Kaydet le

mak.muh.

mak.muh.

Üye
sağolasın arkadaşım

cahsus

cahsus

Üye
tşk kardeş emeğe saygı

coolhawk

coolhawk

Üye
eline sağlık çok süper olmuş

ckale17

Üye
Teşekkürler....

fatihss

Üye
sagol arkadas

error-83

Üye
anon55 arkadaşı öncelikle paylaşımların için çok teşekkürler ama ben bu verdiğin resimleri telimde kullanamıyorum şimdi bendeki sony ericson xperia modelinin çini şimdi herhangi bi resmi telefonun ana ekranında kullanmak istiyorum her hangi bi resime duvar kağıdı yap dediğimde onu ana ekrandaki resimle değiştirmiyoda bikaç saniye sonra ekran koruyucu konumuna geldiğinde ekran koruyucu olrak uyguluyo ana ekranda hiç görünmüyo bu arada resimi değiştirdiğimdede ana eklrandaki resim telefonun kendi resimlerimden biri olrak değişiyo yani benim resmim hiç ortalarda yok bunu nasıl yapabiliriz bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler...

Üst Alt