çin malı sony mp4 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
    Konu Sahibi
çin malı sony mp4 açılmıyor
bagzen ara ara kapanıyodu bi gün hiç açılmadı ve ekranın sadece ısıgı yanıyor pc ye taktıgımda yazılım istiyor driverini buldum ama bın dosyası açılmıyor donanımdada görmüyor yardım ederseniz sevinirim:sukur::sukur:

elive

elive

Emekli Yönetici
ne diye gidip çakma ürün alıyorsunuzki.. üstelik elektronikte bu tip kararlar insanı sonradan pişman ediyorlar.. bence good bye my love diyin cihazınıza.. çünkü sanırımgarantisi yoktur ve tamire verip yaptırsanız en az 50-60 isterler sanırımki yapacak kimse varmıdır Türkiye de oda soru işareti..

--------------- Ekleme ---------------

umarım cihazınızın flashına zarar gelmemiştir en pahalı parçalardan.. buradan ezbere birşey söylemekte yanlış olur..

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
adı ustunde ÇİNN :D herşey beklenır bence ondan :D:D çalıstıgına sukretmek lazım...

Symbiont

Üye
adı ustunde ÇİNN :D herşey beklenır bence ondan :D:D çalıstıgına sukretmek lazım...

ne diye gidip çakma ürün alıyorsunuzki.. üstelik elektronikte bu tip kararlar insanı sonradan pişman ediyorlar.. bence good bye my love diyin cihazınıza.. çünkü sanırımgarantisi yoktur ve tamire verip yaptırsanız en az 50-60 isterler sanırımki yapacak kimse varmıdır Türkiye de oda soru işareti..

--------------- Ekleme ---------------

umarım cihazınızın flashına zarar gelmemiştir en pahalı parçalardan.. buradan ezbere birşey söylemekte yanlış olur..
Haklısınız Ama Yapılan Başta Hata Gibi Gelmiyor Sonradan Anlaşılıyor

hakan.c

hakan.c

Üye
Garantisi varsa garantiye ver

elive

elive

Emekli Yönetici
çin malı sony nin ne garantisi olacak :D

hakan.c

hakan.c

Üye
nden ki çoğu çin mallarının garantisi var

elive

elive

Emekli Yönetici
çin malı garantiden fazla birşey beklememek gerek...

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunla ilgili türlü yazılar okudum devrelerin kısa devre yapmasından sonra cihaz yazılımını siliyomuş cihaza yazılım yüklemek gerekiyomuş yazılımını zorda olsa buldum mp3 programındada yükletmeye çalıştım olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt