Çin Malı nokialar iyimi lütfen yardm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakgs14

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı nokialar iyimi lütfen yardm
Arkadaşlar Elimde Nokia 5610 Cep telefonu var zamanında 500 kağıt harcamıştım bu telefona şimdilerde ise bir pişmanlık söz konusu çünkü Nokia çin malı telefonları görünce içim gidiyor örneğin bir nokia e72 140-170 lira arası değişiyor şimdilerde elimdeki 5610 cihazını satıp nokia çin malı bir ürün almak istiyorum sizce aldığım nokia çin malı ürün sağlam olurmu ve ilerleyen zamanlarda bir bozulma bir sorun çıkarırmı

--Usta--

--Usta--

Üye
Kardeşim çin malı telefonlara hiç bulaşma bence..yoksa sonra çok üzülürsünn:oke:

rapman

rapman

Üye
çin malı nokia'ların Nokia telefonlarla HİÇBİR alakası yoktur.çin malına asla bulaşma arkadaşın da dediği gibi.

burakgs14

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verdiğiniz için teşekkürler

maxirabit

maxirabit

Üye
Uğraşmana deymez orjinal ürünlerden şaşma.

Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
orjinalinden başka alma...

ues

Üye
3 yılda 20 den fazla çin malı tlf kullandım her çıkan yeni modeli alırım kullanırım gayet kullanışlıda sadece alışma süresi var acemi için bnce sorunsuz telefonlar nokıa çinleri sevmiyorum en çok ıphone blackberry modelleri hoşuma gidiyor alacak olanlara fazla msj yazmayan kjişi ise ıphone(dokunmatik) msj yazansa blackberry torch ;) alacak olanlara tavsiye de bulunabilirim [email protected]

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çin mallarının çogu kötü ama bazıları da iyi.mesela meizu m9,nokia n8 in çakması vs... bunlarda android var.ayrıca meizu m9 1 gh işlemci var.meizu firması telefon konusunda oldukça başarılı.m8 de win. mobile vardı,m9 da android 2.2.m9 u tavsiye ederim.:oke:

stainless steel

stainless steel

Üye
ben çin malı telefon aldım pişman oldum çünkü titreşime alma seçeneği var telefonda titreşime aldım telefon titremedi dedim bozul muştur telefonun içini açtım tamir edeyim titreşimi sağlayan motor yok zaten bir hafta kullandım bizim kardeşe verdim oyuncak niyetine yoksa telefon değil onlar.

--Usta--

--Usta--

Üye
ben çin malı telefon aldım pişman oldum çünkü titreşime alma seçeneği var telefonda titreşime aldım telefon titremedi dedim bozul muştur telefonun içini açtım tamir edeyim titreşimi sağlayan motor yok zaten bir hafta kullandım bizim kardeşe verdim oyuncak niyetine yoksa telefon değil onlar.

hacı öldüm gülmekten laa:d::d::d::d: "telefonun içini açtım tamir edeyim titreşimi sağlayan motor yok" :kop:
:kop::kop::kop::kop::kop:

mavi1905

Üye
aman aman eniyisi bile yok bu çin telefonunun sağlık açısından da zararlı telefon değil oyuncak olur ancak ben n95 çin malından çok çektim 1 ayda başladı sırayla arıza vermeye bütün donanımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt