Çin Malı N99'da Hafıza Kartı Sorunum var?

Sponsorlu Bağlantılar

Schossling

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı N99'da Hafıza Kartı Sorunum var?
Arkadaşlar bende çin malı N99 var telefonda ilk olarak müzik dinlenebiliyordu ama bir tanıdıgım ayarları ile falan karıştırmış şimdi hiç birşey yapamıyorum.Örneğin Mp3 çalıştır dediğim zaman "Saklama kartı" diye hata veriyor diğer bölümlerdede aynı hatayı veriyor.Bunun nedeni neden olabilir.Hafıza kartını diğer telefonlarda deniyoruz orda çalışıyor.Diğer hafıza kartlarıda bu telefonda çalışıo ama müzikleri o karttada açmıyor..Neden olabilir.Cevaplarınızı bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: canka42

Ozan

Ozan

Admin
Yazılım sorunu olmuş olabilir, Fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsiniz öncelikle.

Schossling

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarına dön diyorum ama yine olmuyor..

mcgunnies

mcgunnies

Üye
bu sorun git gide büyümeye başladı ve bende bu sorunu ele aldım cevaplama ihtiyacı duydum bundan önce bir kaç sitede daha bu sorunla karşılaştım (kendimde karşılaştım) fabrika ayarlarına geri dön demişssiniz arkadaşın biri bu sorun ondan kaynaklanmaz hatta yanından bile geçmez farika ayarlarına dönmek için bile saklama kartı uyarısı verir çin malı teller böyledir neyse ben fazla uzatmayayım mmc tip kartların orjinal klasörlerini vericem altta klasörleriniz zarar görmüş silip benim verdiğim ekteki dosyaları hafıza kartınıza atınız ve mp3 leri mp3 klasörüne kopyalayınız saygılar

şifre isterse : makgunes bir kaç dip not daha
bazı klasörlerin üzerinde * işareti var kaldırıp öyle kopyalayın (tavsiyem mp3 lerinizi mp3 klasörüne kopyalamanız)
telefon dıe bır dosya turu var onu sılıp kendınız bır klasör yaratın ve telefon yazınız yeni klasör var bırde onuda sılınız
* işaretli olan klasörlerin başındaki * işaretini kaldırın

saygılar makgunes eğerki sorununuz çözülürse lütfen buraya belirtiniz çünki bu sorun git gide artıyor sorunu çözebilirsem ne mutlu bana

--------------- Ekleme ---------------

dosya şifre istiyor şifresi makgunes

* işaretini kaldırmanıza gerek yok masa üstüne bütün klasörleri çıkarınca kendisi oto kalkıyor

not masa üstüne bütün klasörleri çıkarın daha sonra hafıza kartının içine kopyalayın not: klasörlernizin yedegini almayı unutmayın

dosya şifresi makgunes

ddiehardd

Üye
çok saoğol eline sağlık

emoyy

Üye
linki yenilermisin

mcgunnies

mcgunnies

Üye
tamam kardeşim linki en kısa sürede yeniliycem

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
müzik çalar ayarlarında da sorun olabilir derim...saygılar

mcgunnies

mcgunnies

Üye
link ve konu tekrar açıldı arama yapmanız yeterli kendim konu açıp linki yeniledim

sorunlarınızı buraya yazınız

bütün sorunlarınızı çözmeye gayret ederiz 2. bir telefon veya kart almak en son çözümdür

müzik çalar ayarlarında da sorun olabilir derim...saygılar

sayın alpertemmuz saklama kartı derse müzik çalarada girmez

murat000_

Üye
link bozuk

mcgunnies

mcgunnies

Üye

link yeni iyi bakın kontrol ettim

bazı arkadaşlar hala olmuyor diyor birde bu linkteki klasörleri çekin

dosya şifre isterse makgunes

bazı arkadaşlar hala olmuyor diyor birde bu linkteki klasörleri çekin

klasörler tekrar düzenlendi birde bu şekilde deneyin olumlu bir yanıt alırsanız lütfen yazın

dosya şifre isterse makgunes[/QUOTE]

öztin

Üye
link bozukkkkkkkk

By_MoBiL_ReiS

Üye
yha beyler bnm n99 ide sorun var saklama kartı dior ne yapabilirim ben nolur yardım edn

mcgunnies

mcgunnies

Üye
Bozuk link yenilendi

şifre makgunes

mcgunnies

mcgunnies

Üye
Link kırık mırık değil siz indiremiyorsanız ben ne yapayım ayrıca son yorumu yazan arkadaş kelimelerine dikkat et uploadı eden benim ve linkte kırık deil ayrıca çin malı kullanmak istiyen ister istemiyen istemez bu seni ilgilendirmez link çalışıyor işte kanıtı aşağıdaki resimi inceleyin

free usere basıp sayımın bitmesini bekliyceksiniz daha sonra dowland butonuna tıklayın indirip deneyin ayrıca her marka çin malı telefona olucak diye bir kaide yok sadece şans

Bozuk link yenilendi

şifre makgunes

çalışan link budur.

Link kırık mırık değil siz indiremiyorsanız ben ne yapayım ayrıca son yorumu yazan arkadaş kelimelerine dikkat et uploadı eden benim ve linkte kırık deil ayrıca çin malı kullanmak istiyen ister istemiyen istemez bu seni ilgilendirmez link çalışıyor işte kanıtı aşağıdaki resimi inceleyin

free usere basıp sayımın bitmesini bekliyceksiniz daha sonra dowland butonuna tıklayın indirip deneyin ayrıca her marka çin malı telefona olucak diye bir kaide yok sadece şans

çalışan link budur.

Rapidshare sitesinden indiremiyen arkadaşlar şurdan denesin

Bayeards

Kapalı Hesap
çok teşekkür ederim bndede n97 dubaiden gelme galiba çin malı deil My müsic klasörüne atıodum müzikleri dinlerken telefon kitleniyodu sonradan bu mp3 klasörünü seçtim şimdi hiç bi sorun kalmadı ....... çok teşekkür ederim

mcgunnies

mcgunnies

Üye
çok teşekkür ederim bndede n97 dubaiden gelme galiba çin malı deil My müsic klasörüne atıodum müzikleri dinlerken telefon kitleniyodu sonradan bu mp3 klasörünü seçtim şimdi hiç bi sorun kalmadı ....... çok teşekkür ederim

ben teşekkür ederim sorun çözüldüyse

emsal21

Üye
arkadaşım link kırık yenilermisin

eritmez63

Üye
Eline sağlık ustam

inaneren55

Üye
link i yenilr misin kardeşim

Üst Alt