bu sorun git gide büyümeye başladı ve bende bu sorunu ele aldım cevaplama ihtiyacı duydum bundan önce bir kaç sitede daha bu sorunla karşılaştım (kendimde karşılaştım) fabrika ayarlarına geri dön demişssiniz arkadaşın biri bu sorun ondan kaynaklanmaz hatta yanından bile geçmez farika ayarlarına dönmek için bile saklama kartı uyarısı verir çin malı teller böyledir neyse ben fazla uzatmayayım mmc tip kartların orjinal klasörlerini vericem altta klasörleriniz zarar görmüş silip benim verdiğim ekteki dosyaları hafıza kartınıza atınız ve mp3 leri mp3 klasörüne kopyalayınız saygılar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şifre isterse : makgunes bir kaç dip not daha
bazı klasörlerin üzerinde * işareti var kaldırıp öyle kopyalayın (tavsiyem mp3 lerinizi mp3 klasörüne kopyalamanız)
telefon dıe bır dosya turu var onu sılıp kendınız bır klasör yaratın ve telefon yazınız yeni klasör var bırde onuda sılınız
* işaretli olan klasörlerin başındaki * işaretini kaldırın
saygılar makgunes eğerki sorununuz çözülürse lütfen buraya belirtiniz çünki bu sorun git gide artıyor sorunu çözebilirsem ne mutlu bana
--------------- Ekleme ---------------
dosya şifre istiyor şifresi makgunes
--------------- Ekleme ---------------
* işaretini kaldırmanıza gerek yok masa üstüne bütün klasörleri çıkarınca kendisi oto kalkıyor
not masa üstüne bütün klasörleri çıkarın daha sonra hafıza kartının içine kopyalayın not: klasörlernizin yedegini almayı unutmayın
dosya şifresi makgunes