Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin Malı N95 Görüşleriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbkerem
Üye
Konu Sahibi
Çin Malı N95 Görüşleriniz
çin malı n95 alıp kullanan var mı nasıl bir telefon görüşlerinizi paylaşır mısınız?
NO_NAME_1907
Üye
Bence güzel
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fbkerem
Üye
Konu Sahibi
süpermiş ya başka kullanan var mı varsa buraya özelliklerini beğenip beğenmediğini yazsın
ugur_jep
Üye
ben de çin mal n99 var çok memnunnum çift sim kart, tv,full dokunmatik ve çift bluetooth
fbkerem
Üye
Konu Sahibi
oyun atabiliyor musun n99i ye
--------------- Ekleme ---------------
başka n99i veya n95 i olan yorumlarınızı bekliyorum
ugur_jep
Üye
sanırım ancak ben beceremedim
sezen bahar
Üye
bende çin malı kullanıorum ilk başta çok pişman oldum halada öyle ama en azından orjinale yakın özellikleri olduğu gördükçe biraz daha için rahatladı. en azından usb, bluetooth vs bağlantılar çalışıyor.
halfur
Üye
krdeş bnde var 1 ay önce aldım...grüntü itibaryle orjnalden ayıramıosun ama içi illaki frklı...ama bn gayet memnunum...oyun atılablio..artk tamirini yapan yrler war...sarjıda makul gdio...arkdşn dediği gib usp flnda calısıo..2 megapksel kmera...hafıza atabldgn kdr at...fyatlarıda çok uygun...zten bu özllklerde bi telefon alsan kaça alırsın allah blr...yok maket gbi yok söle yok böle dienlerede çok aldırma bşlarına glmiş olablr ama bna hiç glmedi gyette gzel tel...alcaksanda hryerde war sitede de war bndede wr satılık
ffatihh23
Üye
Telefondan anlayan biriysen bence hiç bulaşma derim
nikovolkan
Üye
n 95 çin malı java oyunları destekliyomu bide tema atılabiliyomu
CeMayk
Üye
Arkadaşım sana tavsiyem CİN malına hiç bulaşma.
celal709
Üye
bencede hiç bulaşma
jesusnavas45
Üye
sevgili arkadaşlar nokia nın çinde fabrikası var ve üretilen mallara made in nokia yazılıyor. finlandiya macarsitan ve ya başka ülkelerdekilerden hiç bir farkı yok sadece işçilik daha ucuz olduğu için orada üretim yapılıyor. fakat sahte olan nokialarla karıştırmayın. nokiaları iyi tanıyan zaten o telefonun nokia olup olmadığını anlar
truveo
Üye
kardeşim bulasmayın bunlara başa bela ona verdiğin paraya samsung falan al daha ii
slm arkadaşlar bn n95 kulanıyorum ama bluetooth u kulanamıyorum nası yapılacak bi tafir edermısınız bıde ben oyun tema fln atamıyorun yazarsanız çok menmun kalırım şimden tşkler
tkaan
Üye
Merhaba ArkdasLar Ben 200 tLye Çin maLı n95 aldım neredeyse 1 hafta oldu.İlk Basta Menundum Ama Daha Sonradan Parayı Çöpe atsam Daha İyiydi Dedim.İlk Baslarda Hevesle adım Ama sonra bin pişmanım keske almasaydm dedim.Çin Malı Telfona verecegin parayla üzerine biraz daha koyup orginal daha baska telefonlar alabilirsinz.
erkinmahmutluog
Üye
ben kullanıyorum çok güzel tek eksisi arada bazen ingilizce oluyo pda 5 snye ama program atılıyomuş bide ne kadarlık hafıza kartı takarsan tak 8 gb gözüküyo