kerrem91
Üye
Çin malı iphone, sesi kapatma [30.09.2010] yeni %100
COMPEQ SLIM MODELİNDE CİHAZ MELODİSİNİ TAMAMEN SESSİZE ALMA.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu yazılımları bilgisayara indirin, ve önce compeq driver olan progarmı bilgisayarınızda çalışıtırın. Program hemen çalışıp bitecektir ve Exit butonuna basıp çıkın. Bu programla yapmanız gereken işlem bu kadardır.
Daha sonra telefonu bilgisayara bağlayın telefon ekranında çıkan menüden Com Noktası seçin.
Daha sonra telefonu bilgisayara bağlayın telefon ekranında çıkan menüden Com Noktası seçin.
Daha sonra ses ayarları programını çalıştırın ve programda Com Port yazan bölümde COM1, COM3, COM9 gibi seçenekler var bunlardan COM1 den hemen sonra geleni seçin. Bizim bilgisayarımızda COM1 den hemen sonra COM3 olduğu için biz COM3 seçtik. Com Port altında Speed bölümünde 115200 seçili olmalıdır. Bu işlemlerden sonra CONNECT tuşuna basın. Daha sonra Melody Set bölümündeki Read tuşuna basın ve Melody Set bölümüne rakamların geldiğini göreceksiniz. Bu rakamlardan ilk sıradakini 0 (sıfır) yapın ADJ butonuna basın. İşlemimiz bu kadardır.
Şimdi cihazımızda Profil bölümünde Genel seçeneğine girin ve Özelleştir diyin. Daha sonra çıkan menüde Ses seçeneğine girin ve Melodi yi seçin ve seviyeyi bire getirin. Cihazınız sessiz olacaktır.
"http://www.compeq.com.tr/ses-ayarlari.html" sitesinden tamamen alıntıdır.tüm siteleri dolaştım.saoğlsunlar burda açıklamışlar.benim kullandığım model cect'in iphone 4 modeli.tuş kilidi yaparken ses çıkarıyodu.artık çıkarmiyo.buyrun kullanın.sorun olursa bana sormayın.aynen yazdıklarını uyguladım %100 sorunsuz oldu.kolay gelsin.
Şimdi cihazımızda Profil bölümünde Genel seçeneğine girin ve Özelleştir diyin. Daha sonra çıkan menüde Ses seçeneğine girin ve Melodi yi seçin ve seviyeyi bire getirin. Cihazınız sessiz olacaktır.
"http://www.compeq.com.tr/ses-ayarlari.html" sitesinden tamamen alıntıdır.tüm siteleri dolaştım.saoğlsunlar burda açıklamışlar.benim kullandığım model cect'in iphone 4 modeli.tuş kilidi yaparken ses çıkarıyodu.artık çıkarmiyo.buyrun kullanın.sorun olursa bana sormayın.aynen yazdıklarını uyguladım %100 sorunsuz oldu.kolay gelsin.