Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cin malı iphone ile you tube (flv ) video izlenir mi yardımm.
Sponsorlu Bağlantılar
conax71
Üye
Konu Sahibi
cin malı iphone ile you tube (flv ) video izlenir mi yardımm.
çin malı telefonlarda belirttiğim özellik var mı ? hangilerinde var hangi markayı alayım ?lütfen bilenler yardım etsin?
crazyneco
Üye
kardeşim web tarayıcını değiştirirsen izleyebiliyosun
okeane3110c
Üye
hyr izleyemezsın.
ToxiC20
Üye
bende izleyemiyorum opera mini basic var telefonumda
bursa1616
Üye
BAna da lazım yardım mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
polat04281991
Üye
selam arkadaşlar bende de aynı sorun var ama araştırdım izlen miyormuş çözümüde yok
mustafaxxx
Üye
benim bildiğim izlenmiyo saygılarımla
KKY53
Üye
Bolt browser 2.5 sürümüyle izleyebilirsiniz fakat sadece 10 15 saniye kadar. Tamamını izlettirmiyor, bende öyle oluyor. Youtube veya facebook hepsinde aynı. Ama indirip izleyebilirsin, indirme seçeneği sunuyor ayrıca.
oguzhan_n73
Üye
bolt browser 2.5 war video açtığım zaman tam başlayacakken tel kapanıyor kardeş sen nasıl izleyebiliryorsun çözümü war mı ?
ram düşük olduğu için rami boşaltmak amacıyla resetliyor cogu telefonda sorunsuz video izletiyor bolt 2.5
veemre
Üye
bazı modellerde izleniyor. youtube videoları flash video formatında olduğu için izleyebilmen için flash desteği gerekli. Bazı modellerde olduğunu duydum ama pinphone da izlenmiyor onu biliyorum.