cin malı iphone ile you tube (flv ) video izlenir mi yardımm.

Sponsorlu Bağlantılar

conax71

Üye
    Konu Sahibi
cin malı iphone ile you tube (flv ) video izlenir mi yardımm.
çin malı telefonlarda belirttiğim özellik var mı ? hangilerinde var hangi markayı alayım ?lütfen bilenler yardım etsin?

crazyneco

Üye
kardeşim web tarayıcını değiştirirsen izleyebiliyosun

okeane3110c

okeane3110c

Üye
hyr izleyemezsın.

ToxiC20

Üye
bende izleyemiyorum opera mini basic var telefonumda

bursa1616

bursa1616

Üye
BAna da lazım yardım mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

polat04281991

Üye
selam arkadaşlar bende de aynı sorun var ama araştırdım izlen miyormuş çözümüde yok

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
benim bildiğim izlenmiyo saygılarımla :):pro:

KKY53

KKY53

Üye
Bolt browser 2.5 sürümüyle izleyebilirsiniz fakat sadece 10 15 saniye kadar. Tamamını izlettirmiyor, bende öyle oluyor. Youtube veya facebook hepsinde aynı. Ama indirip izleyebilirsin, indirme seçeneği sunuyor ayrıca.

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
bolt browser 2.5 war video açtığım zaman tam başlayacakken tel kapanıyor kardeş sen nasıl izleyebiliryorsun çözümü war mı ? :)

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bolt browser 2.5 sürümüyle izleyebilirsiniz fakat sadece 10 15 saniye kadar. Tamamını izlettirmiyor, bende öyle oluyor. Youtube veya facebook hepsinde aynı. Ama indirip izleyebilirsin, indirme seçeneği sunuyor ayrıca.

bolt browser 2.5 war video açtığım zaman tam başlayacakken tel kapanıyor kardeş sen nasıl izleyebiliryorsun çözümü war mı ? :)

İndirerek izliyor...

"www.tubezen.com" >>>>>> Bunu keşfettim daha iyisi yok.

sertug_tr

Üye

ram düşük olduğu için rami boşaltmak amacıyla resetliyor cogu telefonda sorunsuz video izletiyor bolt 2.5

----------Eklendi @ 15:38:15 ---------- Yazıldı @ 15:37:52 ----------

ram düşük olduğu için rami boşaltmak amacıyla resetliyor cogu telefonda sorunsuz video izletiyor bolt 2.5

veemre

Üye
bazı modellerde izleniyor. youtube videoları flash video formatında olduğu için izleyebilmen için flash desteği gerekli. Bazı modellerde olduğunu duydum ama pinphone da izlenmiyor onu biliyorum.

Üst Alt