Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çin malı E72 nim kapanacak :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
intikam1453
Üye
Konu Sahibi
çin malı E72 nim kapanacak :(
arkadaşlar...bir süre önce çin malı E72 aldım..çok memnundm. wifisinden hızından şarjından...sanırım nazar değdi msj geldi. xxxxxxxx imei numaralı telefonunuz 30 gün içerisinde kapanacak diye. bilgisi olan var mı? nasıl kayıt altına aldırabilirim?
burada indireceğin rehber pakette aradığın herşey var
intikam1453
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler...
intikam1453
Üye
Konu Sahibi
dostum uzun bir süre siteye giremedim yoğunluktan dolayı. ve yolladıiın link ölmüş sanırım.tavsiye edeceğin başka link var mı?
caneradil
Üye
arkadaşım bi tlfn cuya git deki ''abi çakma telfona sahte imei aça bilir misin?'' 10 tl ile 20tl arası bişey
kol@j
Üye
yeni farkettim kusurta bakma link'i tekrar değerlendirebilirsin
mustoyildiz
Üye
mersindeysen gel 5 tlye açayım sana tekrar kapanmama garantisini de veriyorum 05318824831
screen89
Üye
arkadaşlar bu telefonun internet wap ayarları fln nası oluyo?
bu telefondan kullananlar genel olarak bütün ayarlarını paylaşalım.
buna uygun temaları oyunları bilinmeyen yönlerini fln paylaşırsak çok gzl olur
aadeli
Üye
kardeş bozuk kullanılmayana eski cep telefonunun ıme numarasını senin cep telefoncuya ver senin e72 yüklesin
bakburdabokvar
Üye
beyler benim dayım aldı ama ben ona bulututla bişey gönderdem onu bulmuyor ve telefon ingilizce bazı yerleri ban yardımcı olursanız sevincem