Çin Malı e72 İnternet bağlantısı ve USB sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

mjagler

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı e72 İnternet bağlantısı ve USB sorunu.
Merhaba,
Menüde Kablosuz LAN ayarlarından WLAN'ı etkinleştiryorum, ADSL modemim şifremi felan giriyorum ancak bağlantı başarısız uyarısı veriyor ve bağlanamıyor. Genel olarak araştırdım forumda ama net sonuçlar bulamadım.

Ayrıca USB kablosu ile bağladığım zaman aygıtı yükleyemiyor, bir konuda bütün çin malı telefonlara uyumlu driver demiş arkadaş indirdim denedim ama olmadı.

Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..

casim

Üye
selam wlan ayarlarından anlamam ama sizin kullandığınız usb kablosu 2.0 değildir bilgisayarcılarda satılıyor 2.0 usb kablosu alın sorun çözülmesi lazım bende de olmuştu ben de sorun böyle çözüldü

ferit.1982

Üye
bende de aynı usp sorunu var ama internet de bi sorun yok çalışıyoo ama heb çince yazılar e posdamıda acamıyorum

emreburc

Üye
kardeşm telefonun aynısından bendede var orj diye aldm 200 TL ye ama gayet güzel bi telefon sıfır aldım bndede aynı sorun vardı araştırdm ve sorunu çözdüm sorun bu telefon wep baglantili wirelesslara baglanmiyor görüyor ama basarisiz diyor baglanti türün wpa olucak başka yapıcak hiçbirşeyin yok :((

byorjinal

byorjinal

Üye
valla bended var cok gzel bı cıha zcınlıler hakını vermıs herturlu ınternete gırıyorum kablosouz youtubeden vıdeo bıle ızlıyorum ama ındırıp bıre bır nokıa nın aynısı ama java sadece dogru java programları yuklersen nokıa dan fakı yok sayılır ben memnunum

nuko1950

nuko1950

Üye
Hizmetler -internet hizmetleri -ayarlar sim 1-ana sayfaya yaz.internetten yada javadan gir.bu kadar.

--------------- Ekleme ---------------

böyle bişi yok ben yazdım çözümü çok basit.

Üst Alt