çin malı e71 wifi+java kullanan var mı

Sponsorlu Bağlantılar

eyup007

eyup007

Üye
arkadaşımın telerfoununa hafıza kartımı taktığında bendeki javaları açamıyor..Fakat tv deki görüntü kalitesi mükemmel..Wifi olduğunu şuan öğreniyorum:D

maxicep9993

Üye
alın arkadaslar burada ıstemedıgın kadar var

DJASİL

DJASİL

Üye
AGALAR BENDE CİN MALI E71 VAR KAMERASI ACILMIYOR BİDE FORMAT KODUNU BİLEN WARSA RİCA ETSEM

& [email protected] & iletişim var ordan LÜTFEN

viyannn

Üye
tamam tlf güzel de buna uyumlu bi flash player var mı...videoları falan izleyemiyorum internete girince...bulan varsa lütfen bizlerle de paylaşsın

see222

Üye
bende almayı düşünüyorum

--------------- Ekleme ---------------

harika bir telefonda kameraları . mp miş hepsi fiyatını yazabilirmisiniz alan arkadaşlarç

cihatyılmaz

Üye
bende alalı bir aya yakın oldu finlanidya malı anova şirketi tarafndan üretilmiş bi tel.çok güzel bi telefon çin mallarına kıyasla kamerası harika.çoğu siteye giriyo fakat vieo izleme ve download olayını ve gps olayını ayarlayamadım onuda yaparsam süper olcak bilgisi olan varsa yazsın lütfn

mak.muh.

mak.muh.

Üye
arkadaşlar biraz alakasız olacakta bişey soracağım..bendede myphone m77i wi_fi var e71in aynısı tüm özellikleride aynı..siz bu çinmalı e71 e tema felan atabildinizmi acaba?çünkü bendekiyle yazılımından tut her özelliği aynı dış görünüşü bile..cevablarsanız sevinirim..teşekkürler..

sezai_47

sezai_47

Üye
ben su anda E71 kullanıyorum. alalı 2 hafta oldu. her ozelligi kllanılıyor. gayet guzel. wireles, java, webcam, çifthat..... ve daha fazlası. su an her bakımdan memnunum. 50 tane java oyun program attım hiç sorun yapmadan guzelce kullandım. bundan sonrada bi sorun olmaz ins
bu senin kullandığın orjinalmı yoksa kaçakmı kaçaksa web ayarı nasıl webe girebiliyormusun wi-fi deyil taraycı ayarı varmı

enesberkay

enesberkay

Üye
bende kullanıyorum gayet güzel cihaz wifi kullanıyorum...

hkursat

Üye
arkdaslar bedne e71 çin malı nokia aldım fakat bunun ön kısmında kamera yok wifi bulamadım kamera3,2 pixsel yazıyor acaba kandırıldımmı 150 tl aldım birde bunun yazılımını guncelleme şansı avrmı

kara5

Üye
arkadaşlar benim telefonom cect e71 ses yükselymesirresini bilen yazabilirmi

kurtlar kafesi

Üye
satan varmı

satan varsa yazsın

wisayz

Üye
Kolay Gelsin arkadaşlar bana yrdımcı olursanız sevirim e71 finlandiya cep tel aldım ama kaçak imei kayıtlıcam telefonu kullanırken wifi veya gps kullanırken telefonu kapatılma durumu varmı yardımcı olursanız sevinirim

diego95

Üye
ben su anda E71 kullanıyorum. alalı 2 hafta oldu. her ozelligi kllanılıyor. gayet guzel. wireles, java, webcam, çifthat..... ve daha fazlası. su an her bakımdan memnunum. 50 tane java oyun program attım hiç sorun yapmadan guzelce kullandım. bundan sonrada bi sorun olmaz ins
kardeşim bende de e 71 var bu notunu uzun zaman önce gördüm şimdi sana yazdığım için kusura bakma bu javaları nasıl ve nerden yükledin bana acaba bilgi verir misin......teşekkür ederim

bu telefon s40 yani jar ve java olan oyun ve programlarını destekliyor. internetten 100lerce bulablrsn... bu jar dosyalarını telefona veya hafıza kartına at. sonra dosya yöneticisinden gir dosyaya tıkla ve yükle... sonra yukledklern java klasorune gidio. bu kadar yni. eger yine bi sorn olurs yardmc olablrm.

merhaba kardeşim bende de çin malı e 71 var ben buna oyun falan yüklemek istiyorum bana yardımcı olursan seviniri......teşekkür ederim

ecerefik

Üye
bugün aldım 150 tleye wifi 3.2mp kamera hiç çine benzemiyo mükemmel

ardaomer

Üye
çin malı nokia e71 in ekranındaki kısa yolları nasıl kaldırabilirim?

bende de var çin malı E71 ama ekrandaki nesneleri kaybedemedim sadece oğlumun resmi olmasını istiyorum ama kısa yollar var ekranda nasıl kabederim onları yardımcı olur musunuz?? LÜTFEEN

merten26

Üye
bende mfu e71 var ama diğer çin telefonlarına uyan eknik kodlar buna uymuyo *#3646633# yada *#9646633# gibi kodlar bu modele uyan kodu bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba???

mert_babyface

Üye
çin E71de wifiye nasıl giriş yapılıyor yardımcı olursanız cok sevinirim

ersin567

Üye
wifiyi nasıl açıyoruz.

bursa1616

bursa1616

Üye
evt girerrrr

Üst Alt