bu senin kullandığın orjinalmı yoksa kaçakmı kaçaksa web ayarı nasıl webe girebiliyormusun wi-fi deyil taraycı ayarı varmıben su anda E71 kullanıyorum. alalı 2 hafta oldu. her ozelligi kllanılıyor. gayet guzel. wireles, java, webcam, çifthat..... ve daha fazlası. su an her bakımdan memnunum. 50 tane java oyun program attım hiç sorun yapmadan guzelce kullandım. bundan sonrada bi sorun olmaz ins
kardeşim bende de e 71 var bu notunu uzun zaman önce gördüm şimdi sana yazdığım için kusura bakma bu javaları nasıl ve nerden yükledin bana acaba bilgi verir misin......teşekkür ederimben su anda E71 kullanıyorum. alalı 2 hafta oldu. her ozelligi kllanılıyor. gayet guzel. wireles, java, webcam, çifthat..... ve daha fazlası. su an her bakımdan memnunum. 50 tane java oyun program attım hiç sorun yapmadan guzelce kullandım. bundan sonrada bi sorun olmaz ins
bu telefon s40 yani jar ve java olan oyun ve programlarını destekliyor. internetten 100lerce bulablrsn... bu jar dosyalarını telefona veya hafıza kartına at. sonra dosya yöneticisinden gir dosyaya tıkla ve yükle... sonra yukledklern java klasorune gidio. bu kadar yni. eger yine bi sorn olurs yardmc olablrm.