Çin malı BlackBerry Bold 9700 de internete şebeke üzerinden girme ve e-mail kontolü

Sponsorlu Bağlantılar

bbarutcu001

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı BlackBerry Bold 9700 de internete şebeke üzerinden girme ve e-mail kontolü
merhabalar,

blackberry boldu 9700 almak istiyorum ama cihaz ile internete şebek üzerinden bağlanıp nokialarda olduğu gibi mail for exchange programı gibi şirlet maillerine felan bakmak mümkünmü, kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse sevinirim.

teşekkürler...

qwerty0909

Üye
Ben aldım fakat operatör üzerinden internete girilmiyor yani egde ile bağlanmak mümkün değil ayarlarını aramaktayım halen.

cacar54

Üye
arkadaşım ;
çin malı çift hatlı 9700 alırsan maillerine bakmak için normal pc den internete girer gibi girip mailine bakabilirsin.
bunun için bilgi işlem bölümünden mail şifreni alman ve konu hakkında destek alman yeterli olacaktır.
eğer orjinal alacaksan bunlara gerek yok.bilgi işlem bölümü tarafından yapılacak ayarlama ile maillerin mesaj gelir gibi
anında cebine gelecek.

sevmeyecegimmm

Üye
merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim.bende blackberry 9700 çin malı kullanıyorum.işyerimdeki e-maillerimin telefonuma gelmesini istiyorum.bunun için operatör ilemi görüşmem gerek.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.birde bu cihazıma msn nasıl yükleyebilirim_?

murat014763

murat014763

Üye
kullandığınız operatörün internet ayarlarını telefona yükleyin telefona ebudy msn uygulamasını yükleyin msn ye bağlanabilirsiniz

----------Eklendi @ 00:53:00 ---------- Yazıldı @ 00:50:17 ----------

internette çin malı blackberry internet ayarları olarak ararsan bulursun manuel olarak kaydetme anlatılmış birçok sitede.bu forumda da bulabilrsin.bu ayarları yükledikten sonra telefonundan her türlü siteye weya uygulamaya qirebilirsin.bende de blackberry war msn facebook youtube google map wb birçok uygulamayı kullanabiliyorum

teexabi

Üye
ewet gırılıyo operotor ustundende gırsen wıfı ılede gırsen maıl bakabılıyon operatorunun sıtesıne gır general mobıl ayaralarını gonder telefonunu |-)|-)|-)|-)

Üst Alt