Çin Eriştesi Tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çin Eriştesi Tarifi
Çin Eriştesi Malzemeleri 1 paket noodle
3 bardak su
1 büyük boy havuç
1 büyük boy kabak
2 adet tavuk göğüs
2 diş sarımsak 3 yemek kaşığı soya sosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı Çin Eriştesi Yapılışı Çin eriştesi yağılışına öncelikle Noodle’ları 3
bardak kaynamış suya atıp 5-6 dakika kadar
kaynatarak başlıyorsunuz..Daha sonra Süzgeçe
alıp soğuk sudan geçirin.Bir tavada zeytinyağını
kızdırıp ince doğranmış sarımsakları kavurun.
Kabak, havuç ve tavukları jülyen şekilde kesin. Önce tavaya havuçları atın. Biraz kavurduktan
sonra kabakları ve en son tavukları ekleyip
pişirin.Sebzeler hafif yumuşayıp tavuklar pişince
soya sosunu ekleyin. Biraz kaynattıktan sonra
haşlanmış noodleları tavaya ekleyip sebzelerle
harmanlayın. Sıcak servis yapın.Afiyet olsun...
 
hikmet366

hikmet366

Üye
Hiç Sevmem ama :tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
311
PALA.
Baydırman
Cevap
2
Görüntüleme
406
Baydırman
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
383
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
464
Gulu Gulu


Üst Alt