Haydar
Emekli Yönetici
Çin Eriştesi Tarifi
Çin Eriştesi Malzemeleri 1 paket noodle
3 bardak su
1 büyük boy havuç
1 büyük boy kabak
2 adet tavuk göğüs
2 diş sarımsak 3 yemek kaşığı soya sosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı Çin Eriştesi Yapılışı Çin eriştesi yağılışına öncelikle Noodle’ları 3
bardak kaynamış suya atıp 5-6 dakika kadar
kaynatarak başlıyorsunuz..Daha sonra Süzgeçe
alıp soğuk sudan geçirin.Bir tavada zeytinyağını
kızdırıp ince doğranmış sarımsakları kavurun.
Kabak, havuç ve tavukları jülyen şekilde kesin. Önce tavaya havuçları atın. Biraz kavurduktan
sonra kabakları ve en son tavukları ekleyip
pişirin.Sebzeler hafif yumuşayıp tavuklar pişince
soya sosunu ekleyin. Biraz kaynattıktan sonra
haşlanmış noodleları tavaya ekleyip sebzelerle
harmanlayın. Sıcak servis yapın.Afiyet olsun...
3 bardak su
1 büyük boy havuç
1 büyük boy kabak
2 adet tavuk göğüs
2 diş sarımsak 3 yemek kaşığı soya sosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı Çin Eriştesi Yapılışı Çin eriştesi yağılışına öncelikle Noodle’ları 3
bardak kaynamış suya atıp 5-6 dakika kadar
kaynatarak başlıyorsunuz..Daha sonra Süzgeçe
alıp soğuk sudan geçirin.Bir tavada zeytinyağını
kızdırıp ince doğranmış sarımsakları kavurun.
Kabak, havuç ve tavukları jülyen şekilde kesin. Önce tavaya havuçları atın. Biraz kavurduktan
sonra kabakları ve en son tavukları ekleyip
pişirin.Sebzeler hafif yumuşayıp tavuklar pişince
soya sosunu ekleyin. Biraz kaynattıktan sonra
haşlanmış noodleları tavaya ekleyip sebzelerle
harmanlayın. Sıcak servis yapın.Afiyet olsun...