Cin çağırmak isteyenler buraya

Sponsorlu Bağlantılar

karayel90

karayel90

Üye
Allah verdiği canı elbet alacaktır. Ben geleceğin görülebildiğine inanmıyorum ama Allah isterse ipucu verir gelecek hakkında. Cinler çok güçlüdürler belkısın tahtını yerinden doğrulmadan getirebildiğine göre bir başkasından hemen haber alabilirler. Örneğin ben atıyorum şu filan kişi hakkında bilgi istiyorum cin arkadaşım da bana söylüyor ve ben de onun söylediğini insanlara söylüyorum. Bunun gibi birşeydir heralde.

Bi dakka arkadaşım Belkısın tahtını getiren cin değil alim bi zaattı.Yanlışın var

Cinlerden bir ifrit diyor ki ben sana tahtı yerinden oturup kalkıncaya kadar getirim

Alim Zaat ise Ben Onu göz açıp kapayıncaya kadar getiririm diyor taht anında beliriveriyor

• Beğen
Tepkiler: kraldost

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi

Bi dakka arkadaşım Belkısın tahtını getiren cin değil alim bi zaattı.Yanlışın var

Cinlerden bir ifrit diyor ki ben sana tahtı yerinden oturup kalkıncaya kadar getirim

Alim Zaat ise Ben Onu göz açıp kapayıncaya kadar getiririm diyor taht anında beliriveriyor
bu gerçek bir hikayemi yoksa filmi bi malumatım yok bilgi verirseniz sevinirim yada ulaşabileceğim bir kaynak

HaqperesT

HaqperesT

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
NonaZayi

NonaZayi

Üye
cinler var tamam ama öyle çağırılcaklarını sanmıyorum.

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu gerçek bir hikayemi yoksa filmi bi malumatım yok bilgi verirseniz sevinirim yada ulaşabileceğim bir kaynak

Hz.Süleyman'ın hayatını araştırırsan istedigin bilgilere ulaşabilirsin.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2: