Cin çağırmak isteyenler buraya

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sayısal loto sonuçlarınıda biliyorlarmı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Cin çağırabilen var mı?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Cin uzmanı memiş hoca ne demiş

---------- Eklendi @ 01:46:46 ---------- Yazıldı @ 01:46:09 ----------

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
kişi sevdiği ile beraberdir demiş peygamberimiz S.A.V.. Sen neye inanıyorsan o gelir başına. Insana hiçbir şey zarar veremez eğer ALLAH izin vermezse cin bişey yapamaz. Sonuçta imanin şartıdır hayır ve şerrin ALLAH'tan geldiği.

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|

seyfi48300

Üye
O değil de acaba sınavda bir yardımı dokunur mu :D

demeyem bi

---------- Eklendi @ 10:29:02 ---------- Yazıldı @ 10:25:29 ----------

hayır böyle birşey yoktur cınler meleklerın oldugu aleme geçemezler ve duyamazlar melekler bile sidretul münteha alemine geçemezler nurdan yaratıldıkları halde cinlerın meleklerın konuştuklarını haber verme gibi bir lükslerı yoktur olamazda

peygamberimiz doğduğu gece gökteki bütün cinler yeryüzüne geri düştü o geceden sonra cinler hiç bir şeyi önceden bilemediler bu kuranda da sabittir.......:) :-C

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Cinlerin hepsini çağırdım bir tane bile gelmedi. Kovdum bu seferde evden çıkmıyorlar (şaka) :kop:

place3461

place3461

Üye
başka işiniz mi yok! Adamakıllı şeylerle uğraşın bunlarla değil!

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
ben cinim lan kacin xd

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Yerim ben seni :naughty:

Konumuz cin değil 3 harfliler. 3 harfin ortasında 'i' var.

xanax84

xanax84

Üye
böyle şeylere kalkışmayın bilmeyen tecrübesiz kişiler için sözüm sakın yapmayın

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Cinlere inamayan insanlar var İnsanalra inamayan cinlerde var mı ? cinler insan çagıryor mu
cin insanın içine neresinden girer cinler insanlara beş harflımı diyor cin nasıl çarpar kafa mı atıp carpıyor.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Cinlere inamayan insanlar var İnsanalra inamayan cinlerde var mı ? cinler insan çagıryor mu
cin insanın içine neresinden girer cinler insanlara beş harflımı diyor cin nasıl çarpar kafa mı atıp carpıyor.

onlar daha cok takip edip saptırırlar yada iyiye yonlendirirler. İyiye yonlendirenler cok azdır. onların dunyamıza gecmeleri form bozuklukları olusturur onlarda buna cok nadir cesaret ederler. cin cagırabilenler aslında zaten yanıbaslarında olan cinleri gorebilecek hale gecebilenlerdir; yani onlar degil biz pencere acarız

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
cinler geleceği görebiliyolardıda hz. Süleyman peygamberimizin öldüğünü nasıl anlayamadılar? Hz. Süleyman ın ölümü hakkında bilgisi olanlar ne drmk istedğmi anlarlar

TheCower

TheCower

Üye
Allah verdiği canı elbet alacaktır. Ben geleceğin görülebildiğine inanmıyorum ama Allah isterse ipucu verir gelecek hakkında. Cinler çok güçlüdürler belkısın tahtını yerinden doğrulmadan getirebildiğine göre bir başkasından hemen haber alabilirler. Örneğin ben atıyorum şu filan kişi hakkında bilgi istiyorum cin arkadaşım da bana söylüyor ve ben de onun söylediğini insanlara söylüyorum. Bunun gibi birşeydir heralde.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
cinler geleceği görebiliyolardıda hz. Süleyman peygamberimizin öldüğünü nasıl anlayamadılar? Hz. Süleyman ın ölümü hakkında bilgisi olanlar ne drmk istedğmi anlarlar

arkadasım oyle bir iddiamız yok
cinlerin bazı biigileri dinlemelerinden soz edildi.
dusuk kat semasından bazı bilgilerin dinlenmesi yani.
kaldıki suleyman as cinleri esir tutuyordu ve bu sekilde haber dinlemeleri imkansızdı.

gaybı bilmek sadece Allah cc mahsustur. ama diledigine gayb bilgilerini vermesi onları gaybbilir yapmaz sadece haberleri olur.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

bilen bilirde bilmeyene anlatamazsın bunu illa gelecekten haber verebildiklerini iddia ediyorlar.iddaa demişken iddaa ve sayısal sonuçlarınıda biliyorlardır söylesinlerde zengın olalım.ayrıca h.z sùleyman cinlerı esir tutmuyordu h.z suleymana tüm cinni ve hayvani mahlükatın ilmi verildi yüce allah tarafından.

TheMadness

TheMadness

Üye

Cinin fotoğrafını çekmişler :ehe