Cim Bom’da hedef Sneijder!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Cim Bom’da hedef Sneijder!
İkinci yarının hazırlıklarına Antalya'da devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. 3 isim üzerinde yoğunlaşan sarı-kırmızılıların öncelikli hedefi Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder.

İkinci yarının hazırlıklarına Antalya'da devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılılar'da öncelikli hedef Sneijder.

Lig lideri Galatasaray'da yönetim, teknik direktor Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda transfer icin yoğun mesai harcıyor.

Sarı kırmızılılar'ın gündeminde öne çıkan 3 isim bulunuyor. İnter'den ayrilacagini açiklayan Wesley Sneijder için temaslarını sıklaştıran Galatasaraylı idareciler, Hollandalı yıldızın İngiltere'ye transfer olabilecegi yönünde çıkan haberlere karşın, umudunu koruyor.

Sarı kırmızılı yönetim, kanatlarda forma giyebilecek futbolcu isteyen Fatih Terim'e, yine Fas kökenli bir oyuncu önerdi. Terim'e, Hollanda'nin Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki Nacer Chadli'yi teklif eden yönetim, deneyimli çalıştırıcının bu konudaki raporunu bekliyor. Twente'nin, Chadli icin 10 milyon euronun üzerinde bonservis bedeli talep edeceği tahmin ediliyor.

Terim'in mutlaka takviye istedigi sol bek pozisyonunun bir numaralı ismi Carlinhos'tan ise sevindirici haber gelmedi. Bu transfer icin Claudio Taffarel'i görevlendiren sarı kırmızılılar, Brezilyalı efsanenin tüm çabalarina karşın, genç oyuncunun kulübünü ikna edemiyor.

NTVSpor.net

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
o kadar büyütülecek bi oyuncu olmaktan çıktı bu sezon çok eleştiri aldı futbolunda düşüş var eskisi kadar yırtıcı değil inter kurtulmak istiyo gs de iyi bir para verirse gelir. Gs de ne iş yapar bilemem ama negatif düşünüyorum

ssercan

Üye
Yarın birgun belhandayida Gs'ye yazarlar. Galatasaray'a yazılanlar sonra fener'e,Fener'e yazılanlar Galatasaraya yazılıyor. Gazeteciliğin suyunu çıkardılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...