Cim Bom Kupaya Veda Etti:1-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sen göremiyorsun...Türkiye Liginin en fazla şampiyon olan takımı. Senin birşey sanmadığın takım:D

Halen uefa super kupa diyorsun ondan sonra bana en ufak bir başarı söyle avrupada ? Devamı nerde başarıların:) Yoksa ben mi göremiyorum..Haksız mıyım * Nerden nereyeeeeeeee .

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Sen göremiyorsun...Türkiye Liginin en fazla şampiyon olan takımı. Senin birşey sanmadığın takım:D

Halen uefa super kupa diyorsun ondan sonra bana en ufak bir başarı söyle avrupada ? Devamı nerde başarıların:) Yoksa ben mi göremiyorum..Haksız mıyım * Nerden nereyeeeeeeee .

ben bişi sanmıyorum değil fenerbahçe yi...ben fenerbahçe nin ne kadar başarılı bi takım olduğunun farkındayım...aksi bi iddam yok..ama senin fenerden başkasını görmemek gibi bi sorunun var...fazla abartma bence... ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben fenerbahce taraftarıyım :oke: Takımıma bağlıyım.. Ve çok mutluyum bundan :oke:

Ne mutlu fenerliyim diyene !!

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ben fenerbahce taraftarıyım :oke: Takımıma bağlıyım.. Ve çok mutluyum bundan :oke:

Ne mutlu fenerliyim diyene !!

fenerbahçe li olmana kimsenin bi itirazı yok zaten...ama öle bi konuşuyosun ki futbolla pek ilgim olmamasına rağmen beni bile rahatsız ediyosun...yanii sanki fenerbahçe dünyanın en büyük takımıymışta kimsenin haberi yokmuş bi sen biliyomuşsun havalarındasın...

kimsenin fenerbahçeyi küçümsediği yok...sonuçta bu ülkede 2 takımında büyük başarıları var (diğer takımlarında var tabi ama 2 si ayrı)...arada tabi ki rekabet olcak ve ben seviyorum da zaten tatlı atışmaları...ama dik konuşmalara karşı tarafı kışkırtıcı konuşmalara gerek yok diye düşünüyorumm...

kurt bey

kurt bey

Üye
biz 4 yıl üst üste lig şampiyonu olduk,uefa ve süper kupayı aldık,şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık,ertesi sene şampiyonlar liginde yine çeyrek finale çıkma şansını son maçda kaybettik ve elendik. O tarihden beri evet avrupada elle tutulur bi başarımız olmadı. Bu başarıları değil 1-2 yıl 10 yılda konuşmaya hakkımız var gurur duyarız ilk günki gibi. Diablos sen taraftar olarak konuşmuyorsun fenerbahçe sende hastalık derecesine varmış bence olmayan şeylerden bahsediyorsun. Daha bir kaç yıl önce avrupadan "0" puanla dönen takımın bu yıl evet önemli bir başarı elde etti avrupada. Diyorsunki siz devamını getiremediniz. Bir dur bakalım ya daha dün bir bugün iki, seneye şampiyonlar ligine girip girmeyeceği bile belli değil takımlarımızın. ön eleme oynayacaklar daha. Nedir bu hayalperestlik analamış değilim. Açıkca söylemek isterimki sen çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun. Kim nederse desin sana kar etmiyor.
Sözlerimi bir atasözüyle bitirmek istiyorum:
"Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az":ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bknz: Dinime küfür eden müsLüman olsa :oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bknz: Dinime küfür eden müsLüman olsa :oke:

kime bu lafın ?? bana değil herhalde... öyle bişi yaptığımı sanmıyorumm..ama yok yapıyosun diosan da görmek isterim nerde ne yaptığı mı... ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim lafım gideceği yeri bilir abLacım eStağfurullah sana saygı duyuyorum ben :oke:Güzel yorumLarın içinde teşekkür ederim.

Ozan

Ozan

Admin
fenerbahçe li olmana kimsenin bi itirazı yok zaten...ama öle bi konuşuyosun ki futbolla pek ilgim olmamasına rağmen beni bile rahatsız ediyosun...yanii sanki fenerbahçe dünyanın en büyük takımıymışta kimsenin haberi yokmuş bi sen biliyomuşsun havalarındasın...

kimsenin fenerbahçeyi küçümsediği yok...sonuçta bu ülkede 2 takımında büyük başarıları var (diğer takımlarında var tabi ama 2 si ayrı)...arada tabi ki rekabet olcak ve ben seviyorum da zaten tatlı atışmaları...ama dik konuşmalara karşı tarafı kışkırtıcı konuşmalara gerek yok diye düşünüyorumm...
Evet katılıyorum dikkate alınması dileğiyle .

Anca taraftarlık karşılığı, takımından maaş alan arkadaşlar varsa bilemeyiz :bilmem:

Bu arada GS nin elenmesine üzüldüm ancak bu kadro ve imkanlarla bu kadar ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Evet katılıyorum dikkate alınması dileğiyle .

Anca taraftarlık karşılığı, takımından maaş alan arkadaşlar varsa bilemeyiz :bilmem:

Bu arada GS nin elenmesine üzüldüm ancak bu kadro ve imkanlarla bu kadar ;)

Biz o paraları yüreklere atmışız :oke:

Yok adminim öyle deme galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı :) Kadro mükemmel. :D

Kuzen

Kuzen

Üye
Kadrosu süper olanları da görüyoruz,o beğenmedikleri kadrolu takımla aynı puanı paylaşıyorlar.Kaliteye bak :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Büyük takımlar öldürücü darbeyi vurmasını bilirler..Lütfen sıranızı bekleyin. Şu anda süper kadro Turkcell super liginde lider.

kurt bey

kurt bey

Üye
Büyük takımlar öldürücü darbeyi vurmasını bilirler..Lütfen sıranızı bekleyin. Şu anda süper kadro Turkcell super liginde lider.

+1 gol averajıyla uzatmanın uzatmasında atılan golle:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Uzatmaları siz daha iyi bilirsiniz :oke:

Avarajlar aynı olsa bile yine fenerbahce lider olurdu :oke:

İlk maçta fenerbahce gs yı 2-0 YENMİŞTİ :)

Bknz: Hatırlatma

--------------- Ekleme ---------------

Neyse herkese iyi geceler.Yarın iş güç var.kolay gelsin

Kuzen

Kuzen

Üye

Süper kadro mu :allalla: Hocam senin uykun gelmiş :)

ouSahin

ouSahin

Üye
kimileri gider Şampiyonlar liginde Chelsea ye çeyrek finalde elenir:)

Kimileri ona gülüp Türkiye Kupasında Gençlerbirligine çeyrek finalde elenir..:)

Gülme Komşuna Gelir Başına.... Tebrik Ederim Gençlerbirligini:) En azından Anadolu takımı alıyor bir kupa

kurt bey

kurt bey

Üye
kimileri gider Şampiyonlar liginde Chelsea ye çeyrek finalde elenir:)

Kimileri ona gülüp Türkiye Kupasında Gençlerbirligine çeyrek finalde elenir..:)

Gülme Komşuna Gelir Başına.... Tebrik Ederim Gençlerbirligini:) En azından Anadolu takımı alıyor bir kupa
oğuz evet anadolu takımı alıyor ama o chelseaye elenen takım alamıyor :ehe

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
ben hayatımda gs kadar kötü takım görmedim.2.ligdeki diyarbakır ile maç yapsa kesin yenilirdi.nasıl bu sıralara geliyorsa.
maç bitti dioz dk. 90+5 gol atıo her maç yaptıgı gibi ilahi ADALET.
x bırakın bu feneri kıskanmayı.fener çeyrek finale çıktı biz uefa yı aldık biz bunu yaptık biz şunu yaptık bu ne be.o dönemler eskide kaldı sene 1900(bin dokuzyüz çift sıfır) da kaldı.siz şimdi kimin geleceğinin daha parlak olacagına bakın

Kuzen

Kuzen

Üye
ARkadaşım sen stand up yapsana.bu konuda gayet başarılı olursun.Komedi yönün çok güçlü.Süper espriler türetiyorsun :oke:

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
gerçekler acıdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...