Sen göremiyorsun...Türkiye Liginin en fazla şampiyon olan takımı. Senin birşey sanmadığın takım![]()
Halen uefa super kupa diyorsun ondan sonra bana en ufak bir başarı söyle avrupada ? Devamı nerde başarılarınYoksa ben mi göremiyorum..Haksız mıyım * Nerden nereyeeeeeeee .
Ben fenerbahce taraftarıyımTakımıma bağlıyım.. Ve çok mutluyum bundan
Ne mutlu fenerliyim diyene !!

Bknz: Dinime küfür eden müsLüman olsa![]()
Evet katılıyorum dikkate alınması dileğiyle .fenerbahçe li olmana kimsenin bi itirazı yok zaten...ama öle bi konuşuyosun ki futbolla pek ilgim olmamasına rağmen beni bile rahatsız ediyosun...yanii sanki fenerbahçe dünyanın en büyük takımıymışta kimsenin haberi yokmuş bi sen biliyomuşsun havalarındasın...
kimsenin fenerbahçeyi küçümsediği yok...sonuçta bu ülkede 2 takımında büyük başarıları var (diğer takımlarında var tabi ama 2 si ayrı)...arada tabi ki rekabet olcak ve ben seviyorum da zaten tatlı atışmaları...ama dik konuşmalara karşı tarafı kışkırtıcı konuşmalara gerek yok diye düşünüyorumm...

Evet katılıyorum dikkate alınması dileğiyle .
Anca taraftarlık karşılığı, takımından maaş alan arkadaşlar varsa bilemeyiz
Bu arada GS nin elenmesine üzüldüm ancak bu kadro ve imkanlarla bu kadar![]()

Kadro mükemmel. 
Büyük takımlar öldürücü darbeyi vurmasını bilirler..Lütfen sıranızı bekleyin. Şu anda süper kadro Turkcell super liginde lider.

Büyük takımlar öldürücü darbeyi vurmasını bilirler..Lütfen sıranızı bekleyin. Şu anda süper kadro Turkcell super liginde lider.
Hocam senin uykun gelmiş 
oğuz evet anadolu takımı alıyor ama o chelseaye elenen takım alamıyorkimileri gider Şampiyonlar liginde Chelsea ye çeyrek finalde elenir
Kimileri ona gülüp Türkiye Kupasında Gençlerbirligine çeyrek finalde elenir..
Gülme Komşuna Gelir Başına.... Tebrik Ederim GençlerbirliginiEn azından Anadolu takımı alıyor bir kupa