Cim Bom Kupaya Veda Etti:1-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
paranız yok çünkü bügüne kadar ki bütün paranızı hakemlere yatırdınız.nerde uefa kupasından kazandıgınız o kadar para?
bütün paralar hakemlere gidio.o yüzden transfer bile yapamıosunuz.yaptıklarınuızda adam gibi bi şe olsa bari kapukaymıs linderoth muş kro'muş bu nasıl transfer be . yuhh

kurt bey

kurt bey

Üye
paranız yok çünkü bügüne kadar ki bütün paranızı hakemlere yatırdınız.nerde uefa kupasından kazandıgınız o kadar para?
bütün paralar hakemlere gidio.o yüzden transfer bile yapamıosunuz.yaptıklarınuızda adam gibi bi şe olsa bari kapukaymıs linderoth muş kro'muş bu nasıl transfer be . yuhh

gülmek istiyorum:ehe

canturgay

canturgay

Üye
hatta ben kopmak istiyorumm... :kop:

Salihyet

Salihyet

Üye
:ehe şu son konuşmalar beni güldürdü, Allah da sizi güldürsün :kop:
Cüneyt çakırın getireceği kupayı alacak olsaydık, (Fenerbahçeli olarak) En adi insan olayım ki bir gram sevinmezdim !! .. İlahi adalet..

arslansem

arslansem

Üye
Elendiniz ezeli rakibinize hala ne konuşuyosunuz bırakın Galatasaraylılar konuşsun :)
Ben fenerbahçeyi eledikten sonra Kayserisporun kupayı almasını istedim
Uefa da iyi iş yapacaklarına eminim
Sivasspor ya da Beşiktaş gideceğine Kayseri gitsin isterim
Ki büyük aksilik olmazsa seneye Uefada görecez Kayseriyi :oke:

XMEN_43

XMEN_43

Üye
galatasaraylılara geçmiş olsun dilekleri ayrıca gençler birliğini tebrik ederiz

arslansem

arslansem

Üye
Bizde çok var kardeş Allah olmayan versin :oke:
Ya bi de bizi ilgilendirmiyo lüzumsuz bi kupa diyenler var gülmekten ölüyorum :ehe
Bu ara neşemizi ezeli rakibimizle buluyoruz Allah devamını nasip etsin :ehe

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende gülmek istiorum bir besiktaslı olarak izin var mı millet:kop::kop::kop:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
En çok alan takım biziz.Gözümüz gönlümüz tok.

Allah olmayanlarada versin inşallah.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alamayınca böyLe oldu:)

Gs Başkanı Adnan ne diyor 1 lig 15 türkiye kupasına bedel:) Allah şaşırtmış walla:D

Elde kaldı bir..:D bir tokatta fenerbahce atacak ellerim bomboş şarkılarını söylecekler:)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Biz 2 kupaya talip olan Fenerbahçe'ye tokadı çeyrek finalde attık.Kafamız rahat.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ben rahadım herkes rahad olsun.

20:45 ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Herkez Rahat zaten.. Şu sene sonunu iple çekiyorum..Bakalım o zamanki senaryolar neler olacak:D

20. 46

kurt bey

kurt bey

Üye
Sezon sonu aziz başkan ve kankası nihat özdemir yine brezilya dizilerine taş çıkaracak türden ayrılık ve entrika senaryoları yazacaktır eminim. Zira aziz başkan bu konuda çok iyi:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aziz Başkan dünya devlerine yaklaşıyor yavaş yavaş..Bunun senaryolarını yazıyor..Sene sonunda bunu Düşmanlara gösterecek ve sunacak ..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
diablos fenerbahçeyi öyle bi anlatıyosun ki görende bişi sancak... :):) bu kadar iddalı konuşman için fenerbahçenin gerçekten hiç yapılmayan bişileri yapmış olması lazım...acaba ben mi göremiyorum o yapılanları yoksa sen başka bi alemde mi yaşıyosun.. :)

yoksa pes,fm ya da fifa da falan mı rekorlar kırıyo fenerbahçe...çünkü bence fenerbahçenin 1 uefa 1 süper kupa ve sayısını bilemiceğim kadar da türkiye kupası alması gerekiyo ki bizle aynı seviyeye gelsin başarı bakımından...ondan sora da artı bişiler yapmanız gerekiyo ki bizi geçesiniz...haksızmıyım ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...