Çıldırtan Windows 7 Hatası ve Çözümü!

Sponsorlu Bağlantılar

clevercan

Üye
Merhaba benim pcimde şöle bir problem var bilgisayar açılırken XELDZ hatası veriyor çözüm önerebilirmisiniz... siyah ekranda aynen şöle yazıyor

No xeldz BIOS: Drive=0x0, H=1, S=18 Cannot find xeldz in all drives. Press Ctrl+Alt+Del to restart windows
lütfen bi yardım edin..
[h=2]Cannot find xeldz in all drives. Press Ctrl+Alt+Del to restart.[/h]
windows 7 için açılırken f9 tuşuna bas
gelen pencerede muhakkak windows7 ve windows7 loader seçenekleri vardır
windows 7 olanı seç
f8 tuşuna bas
en son iyi yapılandırmayı seç
aç bilgisayarı
açıldıktan sonra temiz bir loader programı bul ve onunla tekrar aktive et sorun düzelir.
geçmiş olsun​

skynet

Üye
Arkadaşlar benim sorunum size biraz saçma gelebilir ama yinede sormak istedim şöyleki pc'de windows 7 ultimate 64bit kurulu herşey sorunsuz çalışıyor driverler'in hepsi tam diyeceksiniz eee sorun ne hemen söylüyorum windows açılırken o top şeklinde dönerek açılan windows logosu bende olmuyor yani ekrana o 4 toptan sadece 2 tanesi tam oluşacak gibi oluyor ondan sonra donuyor öyle başlıyor biliyorum okadar önemli değil ama kafama takıldı aynı windows cd'sini farklı pc'lere kurdum hiçbirinde öyle bir sorun yaşamadım ama benimkinde bu sorun oluyor tabi buna sorun denirse umarım derdimi anlatabilmişimdir....
Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir...???:bilmm

skynet

Üye
Hiçbir fikri olan yok mu arkadaşlar sanırım bu olay bir tek benim başıma geldi.....:hmmm

Üst Alt