Çıldırmak üzereyim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paramedicc

Üye
    Konu Sahibi
Çıldırmak üzereyim..
:vurMerhaba arkadaşlar.Amerikadan iphone touc 8 gb Versiyon 3.1.3 aldım.Alma nedenim ben eğitmenlik yapıyorum.Eğitimleri word ve power point sunusu olarak hazırlayıp anlatıyorum.İphone touch hem kullanışlı hemde ufak olması nedeni ile benim bu power point word dosylarını ona yükler her zaman elimin altında olarak her yerde çalışabilirim diye düşünüyordum ama malesef word ve power point sunularını iphone nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.iTunesten offic proğramını parayla satın alacağım ancak almadan sormak istiyorum arkadaşlar bu sunuları iphone nasıl yükleyebilirim.Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.:vur

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
world ve power point dosyalarını mail adresine atarsın wifi olan bir yerden anca bu dosyaları açarsın.yani en azından ben öyle biliyorum.kimi bazı programlar iphone yada touchı hard disk gibi kullanılır yapabiliyor ama o konuda tam emin değilim.hatta power point olmuyor diye biliyorum.ben sadece iphone da world olan bir belgeyi açtım power point konusunda dediğim gibi emin değilim.bu konuda en iyisi blackberry yanlış cihaz seçmişsin.

Captainsmith

Üye
iphone u bu şekilde payasaya sürenin allah belasını versin zaten ben başka şey diyemiyorum iphone u şuan türkiyede adam gibi bi nokia gibi kılsız tüysüz kullanan yok garantililer bile jailbreak peşinde gezio ben anlamadım getirmesinler o zaman yaa :@

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Documents To Go® Premium
bu program işini görecek

cihburdan indir

program bu ama cihazın j.b degildir sanırsam 3.1.3 j.b yok zaten eger ucretli alirsan 15 dolar civarında programı satın aldıgın an itunese inecek bişi yazpman gerekmiyor itunes otomatık telefona yukluyecektir

paramedicc

Üye
    Konu Sahibi
Documents To Go® Premium

bu program işini görecek

cihburdan indir

program bu ama cihazın j.b degildir sanırsam 3.1.3 j.b yok zaten eger ucretli alirsan 15 dolar civarında programı satın aldıgın an itunese inecek bişi yazpman gerekmiyor itunes otomatık telefona yukluyecektir

İlgilenen bütün arkadaşlara teşekkürller sanırım Yukardaki proğram işimi görecek çokk sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt