paramedicc
Üye
iphone touch yardım...
Merhaba arkadaşlar.Konuyu açmadan önce çok araştırdım ama anlamadığım dan olsa gerek işin içinden çıkamadım.Umarım açmış olduğum konu daha önceden var olan konulardan birtanesi değildir.Elimde iphone touch var 8gb telefon 3g özelliği yok.forum sayfasında oyunlar bölümünde anlatıların hepsi iphone 3g ile ilğili yapılan ayarlarda yine buna yönelik.Benim sormak istediğim ben iphone touch 'a burdan oyun yükleyebilirim. Yüklersemde bunu nasıl yapacağım.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.birde sormak istediğim benim için önemli olan diğer bir konu ise ben bu elimdeki iphone touc ile word excel ve power point sunularını açabilirmiyim.Yada bunun için bir program varmı.Makinam amerikadan geldi.Asıl alma nedenim word excel ve power point uygulamalarını kullanabilmek içindi.Ancak o kadar güzel oyunları varmışki bu oyunlar olmadanda bu makinanın çok bir işe yaramayacağını düşünüyorum.Konu ile ilğili olarak yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi çalışmalar.
Kusura bakmayın bunları soruduğum için kendimi gibi hissediyorum ama inanın hiç anlamıyorum ve şuan öğrenmeye çalışıyorum.