ÇIKTI!!!! Asphalt 6: Adrenaline!!!! Grafikler UltraHD Bilgisayar Gibi!!! LİNKLER YENİLENDİ.

Sponsorlu Bağlantılar

Trackmania

Trackmania

Üye
Yoyoubeden gameloftu takip ediyorum bu oyunun videosunu izledim ama piyasaya çıktıgını görmedim paylasım için teşekkürler :)

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
[RedaLöRd]#;3044468' Alıntı:
Yoyoubeden gameloftu takip ediyorum bu oyunun videosunu izledim ama piyasaya çıktıgını görmedim paylasım için teşekkürler :)

iyi oyunlar :oke:

kaan7878

kaan7878

Üye
doktor bu ne böyle çoook güzel ama eminim c5 de çalışmazzzz

Rejepo

Üye
Oyunu Çalıştırmanız İçin 917,2 MB Boş Alana İhtiyacınız Var Ayrıca İphone Touch-3G-3GS-4G Modellerinde Çalışır ve 3.1.3 Versiyonları Ve Üstlerinde Çalışır..

Bende Çalışmıyor Bende Çalışmıyor Diyen Arkadaşlar Mutlaka Hata Sizde Genelde Sıkıştırılmış Klasörler İndirilirken Hatalı İnebiliyorlar..

Eline Sağlık Kardeşim Güzel Oyun

madalimert

madalimert

Üye
Oyunu Çalıştırmanız İçin 917,2 MB Boş Alana İhtiyacınız Var Ayrıca İphone Touch-3G-3GS-4G Modellerinde Çalışır ve 3.1.3 Versiyonları Ve Üstlerinde Çalışır..

Bende Çalışmıyor Bende Çalışmıyor Diyen Arkadaşlar Mutlaka Hata Sizde Genelde Sıkıştırılmış Klasörler İndirilirken Hatalı İnebiliyorlar..

iphone 2G'de çalışma olasılığı kaçta kaç :hmmm

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi

bilgilendirme için teşekkürler :oke:
iyi oyunlar :oke:

cmlkrc

cmlkrc

Üye
bende dün indirmiştim fakat çalışmadı yükleniyor(yükleme süresi kısa oluyor) oyun açılıyor oyun videosundan sonra kapanıyor. bende eksik felan inmişdir dedim fakat bazılarındada olmuş bu sorun---------- 16gb 3gs

aynı hata işte jailbreakli bu arada tel

cmlkrc

cmlkrc

Üye
4.1 jailberak li 3gs

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal eksik inme ya da yüklemeden kaynaklanıyor.

pRime.

pRime.

Üye
10 nümero oyun dostum eline sağlık... :oke:

kutluay5

kutluay5

Üye
bu başlığı yazan arkadaş ilk defa mı iphone4 de oyun oynamış yaw :D

Necmati

Necmati

Üye
hee yeni oynadı yavrucak ne yapsın yeni geldi çünküü :ehe