ÇIKTI!!!! Asphalt 6: Adrenaline!!!! Grafikler UltraHD Bilgisayar Gibi!!! LİNKLER YENİLENDİ.

Sponsorlu Bağlantılar

zwangless

zwangless

Üye
linkleri yenilermisin hiçbiri çalışmıyor.

batuone

Üye
iphone alasım geldi :ehe

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
al tabi :kop2:

wairhumer

wairhumer

Üye
ya beyler bende 3G var ben oyunu ınstallous dan ındırdım yukle dedım sonra ıslem bıttı menuye baktım oyun yok yanı yuklenmemıs 3Gye yuklenmıyor mu 3Gs ve 4 ıcın mı acaba ınfınıty blade gıbı fln mı

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler bende 3G var ben oyunu ınstallous dan ındırdım yukle dedım sonra ıslem bıttı menuye baktım oyun yok yanı yuklenmemıs 3Gye yuklenmıyor mu 3Gs ve 4 ıcın mı acaba ınfınıty blade gıbı fln mı

olabilir :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Linkler yenilendi arkadaşlar.

hmzncr

hmzncr

Üye
İnvalid ipa diyo iphone 3gs 16gb ios4.0.1 ne yapmam gerekir arkadaşlar çok merakediyorum oyunu :) :P

kemal21

kemal21

Üye
Ya ben indirdim kurdum çalıştırıyorum hiç sorun yok rahat rahat oynuyorum arka plana alıp başka seyler acıyorum hiç kasma falan yok yorumları okuyunca şaşırdım acaba bende bır sorun mü var diye :ehe

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben indirdim kurdum çalıştırıyorum hiç sorun yok rahat rahat oynuyorum arka plana alıp başka seyler acıyorum hiç kasma falan yok yorumları okuyunca şaşırdım acaba bende bır sorun mü var diye :ehe

:kop2:

delikanli_82

Üye
bende dün indirmiştim fakat çalışmadı yükleniyor(yükleme süresi kısa oluyor) oyun açılıyor oyun videosundan sonra kapanıyor. bende eksik felan inmişdir dedim fakat bazılarındada olmuş bu sorun---------- 16gb 3gs

ungood20

ungood20

Üye
oyun motoru güzelmiş :oke:

NomadCRY

NomadCRY

Üye
halloldu

çılgınfenerli

çılgınfenerli

Üye
saol

jebelem

jebelem

Üye
arkadaslar bu pc için mi 557 mb yazıyor java olanı var mı yardımcı olursanız sevinirim anlayamadım da.

RexLand

RexLand

Üye
bu oyunu i8910da oynaayabılırmıyız acaba yardımcı olrsanz sevınırm

Üst Alt