ÇIKTI!!!! Asphalt 6: Adrenaline!!!! Grafikler UltraHD Bilgisayar Gibi!!! LİNKLER YENİLENDİ.

Sponsorlu Bağlantılar

caner90

caner90

Üye
teşekkülerr

KURTADAMIM

KURTADAMIM

Üye
Arkadaşlar ben bişey sorcam oyunları ıphona nası atıyoz

ayyasruh

Üye
Arkadaşlar ben bişey sorcam oyunları ıphona nası atıyoz

önce bilgisyarına indir sonra itunesi aç ve indirdiğin oyunu itunesin uygulamalar bölümünün içine sürükle sonra telefonu bilgisayara bağla itunes görecektir telefonunu sonra indirdiğin oyunu tut telefonun üstüne sürükle bu kadar itunes telefonuna oyunu kuracaktır

ssen03

Üye
teşekür

borasezer

borasezer

Üye
Slm arkadaslar iPhone 4 var bende bu oyunu yükleyip oynayabilmek icin telefonun jb lımı olması gerekiyor telefona atıp oynayabilmemiş icin neler yapmamız gerekiyor saygılar

WhiteShadow06

WhiteShadow06

Üye
link çalışmıyor.

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
açılıştaki filmi geç diyince oyundan atıyor filmi izleyince de oyundan atıyor. neden böyle yapar. iphone 4 jb li 4.3.3 sürüm

oyunkolix

Üye
arkadaşlar Asphlat mı Yüklüyüm.Yoksa Need For Speed Hot Pursiut mi Acil Cevap Bekliyorm lütfen?

emre137

emre137

Üye
bence hot pursiut yükle ben daha çok seviyorum hot pursiut i ama yine de sen bilirsin

oyunkolix

Üye
Bende hot pursuit var.ikisi fazla yer kaplar.asphalt mı hot pursiut mı yukluyum?lütfen yardım.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bende her ikisi var ancak demo gibi yani degil

tutcool

Üye
hocam eline saglık ama linkler silinmiş tekrar yükler misin sana zahmet bide bunu nasıl yüklüyoruz ı phone pek bi bilgim yokta biraz yardımcı olabilir misin

emre137

emre137

Üye
hocam eline saglık ama linkler silinmiş tekrar yükler misin sana zahmet bide bunu nasıl yüklüyoruz ı phone pek bi bilgim yokta biraz yardımcı olabilir misin

arkadaşım iPhone'nun jailbreakli mi jailbreakli ise cydiadan -cydia.hackulo.us- sourceunu ekliyorsun versiyona göre appsync(appsync +4 versiyon 4 ve üstü veya versiyonun 3lü bişeyse diğerini ) yüklüyorsun,indirdiğin oyunu iTunesla açıyosun cihazınla eşzamanlayınca oyun cihazına atılmış olur.
Cihazın jailbreakli değilse versiyonunu bilmek lazım jailbreak yapmak için.Versiyonunu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım

oyunun linki

oyunkolix

Üye
Emre Kardeşim.Sence Hangisi? Hot Pursuit Mi?Yoksa Asphalt 6 mı?Bide Direksiyon hakimiyeti düzgün bi oyun olsun lütfen.Cevap Bekliyorum.

emre137

emre137

Üye
şimdi arkadaşım hot pursuit in grafikleri biraz daha kötü ama bence kontrolü daha kolay bide hot pursuit yanlış bilmiyosan 100-150 mb falan daha küçük cihazın 8 gb sa hot pursuiti yükle asphaltın grafikleri daha iyi boyutu daha fazla

tutcool

Üye
vala hocam klavyene saglık güzel anlaşmışın da ben pek anlamadım çünkü daha dün geldi ıphone 3 yurt dışından o yüzden pek anlayamıyrum ama CYDİA yüklü bunda

oyunkolix

Üye
Tamam kardesim saolasin.

CriticDamaj

CriticDamaj

Üye
Emegine saglık kardeş

Üst Alt