ÇIKTI!!!! Asphalt 6: Adrenaline!!!! Grafikler UltraHD Bilgisayar Gibi!!! LİNKLER YENİLENDİ.

Sponsorlu Bağlantılar

cezalper

cezalper

Üye
ooof of keşke bada'dada olsa :/

olivetti

olivetti

Üye
iphone muz yokki oynayalım :) pc emulatörü olsa iyi olur .

Emre-45

Emre-45

Üye
5800 a olur mu ?? :D :D

Şaka bi yana gerçekten çok güzel. iTouch ıma yükledim.. Çok teşekkürler..

Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
Oyun çok güzelde.Sensörü zayıf yani biraz geç algılıyor .Mesela eğer iPhone'de Nfs Hot Pursuit gibi serilerini oynadıysanız onlarda sensör ayarı yani sağa sola yatırdıgında anında gidiyor gecikme olmadan . böyle olmaması asphaltın - yönü .

kemal21

kemal21

Üye
Oyun çok güzelde.Sensörü zayıf yani biraz geç algılıyor .Mesela eğer iPhone'de Nfs Hot Pursuit gibi serilerini oynadıysanız onlarda sensör ayarı yani sağa sola yatırdıgında anında gidiyor gecikme olmadan . böyle olmaması asphaltın - yönü .
onun sebebi aracın çok hızlı gidince dönmekte zorlanmasıdır sensör yine canavar gibi ve söylediğin sorunu da sadece sert virajlarda yaşarsın ama buna rağmen harika oyun

Adilx05

Adilx05

Üye
Cidden Çok Güzel Ama 556 Mbda Çok Yani :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
oyun mükemmeL .. eLine sağLık ALperen :oke:

madalimert

madalimert

Üye
iphone 2g'de oyun açıldı fakat oyun menüsünde takılmalar oluyor ve araba seçerken teli baya zorluyor tavsiyem 2g'ye yüklemeyin :D

ibrahim372

ibrahim372

Üye
link için tesekkürler

DERBEDER-34-

Üye
kaedeş iphone 2g de çalışırmı bu*?? 8gb benim cihaz jailbreaklı..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ipod touch 4. Nesilde oluyomu olmassa ağlarım

DoggyMania

DoggyMania

Üye
arkadaslar bnm ip4 temi sorun var anlamadım oyun indi telefona yukledim o başlangıctaki introyu geç dediğimde yada o video bittiginde oyun kapanıyor neden olur bu?

cptalperen

cptalperen

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bnm ip4 temi sorun var anlamadım oyun indi telefona yukledim o başlangıctaki introyu geç dediğimde yada o video bittiginde oyun kapanıyor neden olur bu?

eksik indirme yükleme olabilir

gladiyatores_19

gladiyatores_19

Üye
gençler 5800 da çalışan linki atınnn lütfennnn:((((((((((

z.karneyn

Üye
Canim kardesǐm bunlar ya kaldırılmışlar yada başka bı hal hiç birini indiremedim sana zahmet bı çözüm .

gladiyatores_19

gladiyatores_19

Üye
gençlerrr 5800 içinn asphal t varsa atalımm lütfenn:))) şimdiden teşekürlerrr...

Kagee

Üye
linkler ölmüş

Üst Alt