Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇIKTI!!!! Asphalt 6: Adrenaline!!!! Grafikler UltraHD Bilgisayar Gibi!!! LİNKLER YENİLENDİ.
iphone muz yokki oynayalım pc emulatörü olsa iyi olur .
Emre-45
Üye
5800 a olur mu ??
Şaka bi yana gerçekten çok güzel. iTouch ıma yükledim.. Çok teşekkürler..
Sky4nGeL
Üye
Oyun çok güzelde.Sensörü zayıf yani biraz geç algılıyor .Mesela eğer iPhone'de Nfs Hot Pursuit gibi serilerini oynadıysanız onlarda sensör ayarı yani sağa sola yatırdıgında anında gidiyor gecikme olmadan . böyle olmaması asphaltın - yönü .
Oyun çok güzelde.Sensörü zayıf yani biraz geç algılıyor .Mesela eğer iPhone'de Nfs Hot Pursuit gibi serilerini oynadıysanız onlarda sensör ayarı yani sağa sola yatırdıgında anında gidiyor gecikme olmadan . böyle olmaması asphaltın - yönü .
onun sebebi aracın çok hızlı gidince dönmekte zorlanmasıdır sensör yine canavar gibi ve söylediğin sorunu da sadece sert virajlarda yaşarsın ama buna rağmen harika oyun
iphone 2g'de oyun açıldı fakat oyun menüsünde takılmalar oluyor ve araba seçerken teli baya zorluyor tavsiyem 2g'ye yüklemeyin
ibrahim372
Üye
link için tesekkürler
DERBEDER-34-
Üye
kaedeş iphone 2g de çalışırmı bu*?? 8gb benim cihaz jailbreaklı..
>Pessimistic.
Üye
ipod touch 4. Nesilde oluyomu olmassa ağlarım
DoggyMania
Üye
arkadaslar bnm ip4 temi sorun var anlamadım oyun indi telefona yukledim o başlangıctaki introyu geç dediğimde yada o video bittiginde oyun kapanıyor neden olur bu?
arkadaslar bnm ip4 temi sorun var anlamadım oyun indi telefona yukledim o başlangıctaki introyu geç dediğimde yada o video bittiginde oyun kapanıyor neden olur bu?