ılk tepkı normal yahu :D
Onur Saka Üye RUMMAN' Alıntı: sibel tatlım bunlar ne yaaa.... bende başlığa bakınca çikolata yerim dedim ama iştah kalmadı Genişletmek için tıkla ...
RUMMAN' Alıntı: sibel tatlım bunlar ne yaaa.... bende başlığa bakınca çikolata yerim dedim ama iştah kalmadı Genişletmek için tıkla ...
CryDaqqeR Üye minoo' Alıntı: benim için sorun yok ben çikolata sevmem siz düşünün Genişletmek için tıkla ... şok şok Pınar çikolata sevmediğini açıkladı
minoo' Alıntı: benim için sorun yok ben çikolata sevmem siz düşünün Genişletmek için tıkla ... şok şok Pınar çikolata sevmediğini açıkladı
minoo Üye CryDaqqeR' Alıntı: şok şok Pınar çikolata sevmediğini açıkladı Genişletmek için tıkla ... ya dalga geçme
CryDaqqeR' Alıntı: şok şok Pınar çikolata sevmediğini açıkladı Genişletmek için tıkla ... ya dalga geçme
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: benim için sorun yok ben çikolata sevmem siz düşünün Genişletmek için tıkla ... Sen nasıl kızsın yha
minoo' Alıntı: benim için sorun yok ben çikolata sevmem siz düşünün Genişletmek için tıkla ... Sen nasıl kızsın yha