Çıkma teklifi :)

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Çıkma teklifi :)
Evet beyler, bayanlar yorumlar tavsiyeler nedir alalım lütfen :) henüz böyle bir fikrim yok ama ilerde neden olmasın :D :pro: (bunun için ayrı bir bölüm var biliyorum ama hiç hareketli değil)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bir yol izlemem gerekli bunla ilgili tavsiyeler ha bir de sizin de maceralarınız varsa anlatabilirsiniz (mutlaka vardır)

enterneoll

enterneoll

Üye
ve kaç yaşındasın ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nickden plakayı ayir (64) yaşım belli olur =)

enterneoll

enterneoll

Üye
tamam şimdi gördüm bende aynı yaştayım :D sana tavsiyem kendin ol her zaman kendin ol başkasına benzemeye çalışma ve kızları şımartma hatta biraz dalgada geç hoşlarına gidicek ama ayarını iyi yap her zaman işe yarar ve en önemlisi utanma direk söyle ne hissediyorsan olmuyorsa olmuyordur kendi anılarımı anlatmak istemiyorum 3 tanesinden 1'i tokat olabiliyor bu arada :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
tamam şimdi gördüm bende aynı yaştayım :D sana tavsiyem kendin ol her zaman kendin ol başkasına benzemeye çalışma ve kızları şımartma hatta biraz dalgada geç hoşlarına gidicek ama ayarını iyi yap her zaman işe yarar ve en önemlisi utanma direk söyle ne hissediyorsan olmuyorsa olmuyordur kendi anılarımı anlatmak istemiyorum 3 tanesinden 1'i tokat olabiliyor bu arada :D

Tokat yiyecek kadar fazla teklifte bulunmadım =) ama zaten başkasına benzemeye asla çalışmam çünkü çok saçma geliyor. Bazı kızlar da en ufacık dalgada hemen alınıyor =(

enterneoll

enterneoll

Üye
Tokat yiyecek kadar fazla teklifte bulunmadım =) ama zaten başkasına benzemeye asla çalışmam çünkü çok saçma geliyor. Bazı kızlar da en ufacık dalgada hemen alınıyor =(

kendini sevdirmen lazım sempatik ol ve bu zamana kadar kimse olmadıysa elini çabuk tut :ehe

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

kendini sevdirmen lazım sempatik ol ve bu zamana kadar kimse olmadıysa elini çabuk tut :ehe

Olmaz mı hiç =D sempatik olduğumu düşünüyorum kızlarla konuşmaktan çekinmem asla facete de rahat rahat konuşabiliyorum kız arkadaşlarla :pro: ama iş ciddiye binince farklı oluyor =(

enterneoll

enterneoll

Üye
faceden konuşmak :D boşver orayı gerçek hayata atıl sonra kızın yanına gidince heyecan yaparsın :D boşver ne heyecan yapıyon olmazsa olmaz başka kız mı yok :D

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Cok kasma. Zaten teklif isteyen hatun kendini belli eder.
Seveceginden cok sevildigin seni daha cok mutlu edecektir.
Uzun soluklu 4 iliskim oldu ve 1 inde cok sevdim cok mutlu ettim ama zerre mutlu olmadim diger ucunde kor kutuk bi ask yoktu fakat mutlu ediyorlardi beni.
Sana birinin teklif kismini anlatayim.
Yataktayiz
+simdi sevgili falan olmak lazim mi
-bilmem (ama bakisi ve ses tonu eveeet diyordu)
+ha iyi o zaman. Sen benim olsana.
-ay onuur

Sonraki bi hafta yataktan cikmadik.

Hatunlar basit yaratiklar. Fazla takma kafana. Sen hayatini yasa zaten biri kanca atiyor.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bıcırık nedir Allah'm ya =D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Sana tavsiyem gozlerinin icine bak ve tam yakinlasacaginiz sirada yumrugu suratina gecir. Sevmem boyle isleri :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, rtaymus07 ve achambo
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Cok kasma. Zaten teklif isteyen hatun kendini belli eder.
Seveceginden cok sevildigin seni daha cok mutlu edecektir.
Uzun soluklu 4 iliskim oldu ve 1 inde cok sevdim cok mutlu ettim ama zerre mutlu olmadim diger ucunde kor kutuk bi ask yoktu fakat mutlu ediyorlardi beni.
Sana birinin teklif kismini anlatayim.
Yataktayiz
+simdi sevgili falan olmak lazim mi
-bilmem (ama bakisi ve ses tonu eveeet diyordu)
+ha iyi o zaman. Sen benim olsana.
-ay onuur

Sonraki bi hafta yataktan cikmadik.

Hatunlar basit yaratiklar. Fazla takma kafana. Sen hayatini yasa zaten biri kanca atiyor.

hocam sen nerde yaşıyon ya :ehe

kerem28yuksel

Üye
okulda veya herangı bıyerde elıne bıse yzıcam de gozunu kapa de

benımle cıkarmısn yaz

veya aynı sınıftaysanız

bı kagıda boşal(asık oldugunu felan yaz benımle cıkarmısın felan yaz )

sonra kagıdı cop atma bahanesıyle kızın onune bırak

bu arada hoca yakalarsa rezıl olursun .d

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bende kızla telefon falan ona face kampanyası yaptım sonra sürekli konuşmya başladık sonra okul çıkışı dersaneyi ekip motorla gezelim dedim kabul etti bende kızı sahil kenarına aldım ama insaların olmadığı tarla tarafları ;) Sonra bi kayık vardı kunsalda üstüne oturduk eli elime değdi güldük bi bakmışım dudaklar birleşmiş o his varya anlatılamaz insan çıkar die korkmasam varya ...neyse yani bak nerden nereye senlede yaşıtız senden 6 ay falan büyüğüm bu yıllarını iyi değerlendir önce bir ihtiyacını karşıla kızın gözüne gir gerisi gelir;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt