sana tavsiyem kendin ol her zaman kendin ol başkasına benzemeye çalışma ve kızları şımartma hatta biraz dalgada geç hoşlarına gidicek ama ayarını iyi yap her zaman işe yarar ve en önemlisi utanma direk söyle ne hissediyorsan olmuyorsa olmuyordur kendi anılarımı anlatmak istemiyorum 3 tanesinden 1'i tokat olabiliyor bu arada 
tamam şimdi gördüm bende aynı yaştayımsana tavsiyem kendin ol her zaman kendin ol başkasına benzemeye çalışma ve kızları şımartma hatta biraz dalgada geç hoşlarına gidicek ama ayarını iyi yap her zaman işe yarar ve en önemlisi utanma direk söyle ne hissediyorsan olmuyorsa olmuyordur kendi anılarımı anlatmak istemiyorum 3 tanesinden 1'i tokat olabiliyor bu arada
![]()
Tokat yiyecek kadar fazla teklifte bulunmadım =) ama zaten başkasına benzemeye asla çalışmam çünkü çok saçma geliyor. Bazı kızlar da en ufacık dalgada hemen alınıyor =(

kendini sevdirmen lazım sempatik ol ve bu zamana kadar kimse olmadıysa elini çabuk tut![]()
ama iş ciddiye binince farklı oluyor =(Nickden plakayı ayir (64) yaşım belli olur =)

Sana tavsiyem gozlerinin icine bak ve tam yakinlasacaginiz sirada yumrugu suratina gecir. Sevmem boyle isleri![]()

bendensin
64 yaşında mısın![]()

64 yaşında mısın![]()
arkadaş başka bi konuda Bıcırık diye dalga geçmiş ona dedim =) ama önemli değil =DCok kasma. Zaten teklif isteyen hatun kendini belli eder.
Seveceginden cok sevildigin seni daha cok mutlu edecektir.
Uzun soluklu 4 iliskim oldu ve 1 inde cok sevdim cok mutlu ettim ama zerre mutlu olmadim diger ucunde kor kutuk bi ask yoktu fakat mutlu ediyorlardi beni.
Sana birinin teklif kismini anlatayim.
Yataktayiz
+simdi sevgili falan olmak lazim mi
-bilmem (ama bakisi ve ses tonu eveeet diyordu)
+ha iyi o zaman. Sen benim olsana.
-ay onuur
Sonraki bi hafta yataktan cikmadik.
Hatunlar basit yaratiklar. Fazla takma kafana. Sen hayatini yasa zaten biri kanca atiyor.

hocam sen nerde yaşıyon ya![]()