çıkma teklifi

Sponsorlu Bağlantılar

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
çıkma teklifi
arkadaşlar etkileyici ve farklı çıkma telifi yöntemlerinizi paylaşır mısınız ? :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bu gün bendensin hadı yemeğe gidek de

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
pilavlıya gidek mi :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
furkan5800

furkan5800

Üye
cikma teklifi etmedim pek ya disiler bana bir sekilde ima ettiler yada mesajlar ile manipule edip kendime asik ettm yani isin ozeti kezbanlara bir sekilde acik olarak teklif edersen ayy host spk.s.s der rezil eder ve egosu tavan yapar onun yerine onla cok mesajlasip samimi ol onu umursama ve kudurt cildirt cok yakisikli sayilmam ama kendimden 2 yas buyuk hatun bile dusurdum
he birde dikkat cok sinsidirler kizlarin hepsi kelimelerni dzgun sec

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
cikma teklifi etmedim pek ya disiler bana bir sekilde ima ettiler yada mesajlar ile manipule edip kendime asik ettm yani isin ozeti kezbanlara bir sekilde acik olarak teklif edersen ayy host spk.s.s der rezil eder ve egosu tavan yapar onun yerine onla cok mesajlasip samimi ol onu umursama ve kudurt cildirt cok yakisikli sayilmam ama kendimden 2 yas buyuk hatun bile dusurdum
he birde dikkat cok sinsidirler kizlarin hepsi kelimelerni dzgun sec

Nasıl bi konuşma yapmalıyım tanışma aşamasında ne sormam gerek nasıl konular açmalıym

furkan5800

furkan5800

Üye
Eger biribirinizi taniyorsaniz azda olsa, nasil bir mizah anlayisin var bilmem ama iyi kullan bunu gunaydin iyi aksamlar gibi mesajlar sirf komik olsun diye "q,w,L" gibi yaz arada onlara baska karekterler uzerinden asil mesela o kizi seven baska bir cocuk gibi :)

bir de kiz sana sorunlarindan bahsediyorsa mesela ben guzelmiyim gibu tamamdir ama dur diger yazimda demstim cok sinsiler olta atiyo olabulir bu sirada ona guzelsin degilde, o kadar guzel olsan benim yanimda olurdun demen onu cildirtacaktir :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Şaşirtici bi şekilde söyle

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
Eger biribirinizi taniyorsaniz azda olsa, nasil bir mizah anlayisin var bilmem ama iyi kullan bunu gunaydin iyi aksamlar gibi mesajlar sirf komik olsun diye "q,w,L" gibi yaz arada onlara baska karekterler uzerinden asil mesela o kizi seven baska bir cocuk gibi :)

bir de kiz sana sorunlarindan bahsediyorsa mesela ben guzelmiyim gibu tamamdir ama dur diger yazimda demstim cok sinsiler olta atiyo olabulir bu sirada ona guzelsin degilde, o kadar guzel olsan benim yanimda olurdun demen onu cildirtacaktir :)

Evet anladım .

hikmet366

hikmet366

Üye
normal bir şekilde çıkma teklifi et

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Direk çıkma teklifiyle zor olur o is hacım. Arkadaşın dediği gibi belli bir samimiyet kurman gerek, ortak yaptığınız şeyler olmalı konuşmak için. Zaten bu konuşmalar sırasında farkedersin onunda istekli olup olmadığını. Hadi kolay gelsin :)

technoshark

technoshark

Üye
Leyla Mecnun gibi yap :)

Bir yerde rastlayınca oturuyorsa daha güzel olur, masanın altına eğil birşeyler arıyormuş gibi yap :) sonra ne arıyorsunuz derse :D ki şayet der :D

sizinle tanışmak için bahane arıyorum dersin :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
besim.farhan

besim.farhan

Üye

kız erkek ilişkileri bu mudur yani??? yaşını merak ettim. Ergensin galiba

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
Leyla Mecnun gibi yap :)

Bir yerde rastlayınca oturuyorsa daha güzel olur, masanın altına eğil birşeyler arıyormuş gibi yap :) sonra ne arıyorsunuz derse :D ki şayet der :D

sizinle tanışmak için bahane arıyorum dersin :D

Ona gerek yok gider çantasını karıştırırım ne arıyorsun der bahane derim :)

- - - Eklendi - - -

Direk çıkma teklifiyle zor olur o is hacım. Arkadaşın dediği gibi belli bir samimiyet kurman gerek, ortak yaptığınız şeyler olmalı konuşmak için. Zaten bu konuşmalar sırasında farkedersin onunda istekli olup olmadığını. Hadi kolay gelsin :)

Hm anladım sağol :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
mcnpl4

mcnpl4

Üye

ergen de olsa o yastaki kizlar da ergen oldugu icin sekilden sekile sokuyolar insani o yuzden dedikleri yanlis degil. bu dediklerini normalde yapardim ben zaten ama kiz tavlamak icin degil sohbet olsun diye

furkan5800

furkan5800

Üye

Hayir dostum ergenlin en igrenc zamanlarini geceli cok oldu yada sen istedigini de

Sunu bilmeni istrim ki kizlarin hepsinin icinde kezbanlik ve ergenlik var bunu bir oyun olarak dusunursek kurallara gore İYİ oynarsak biz kazaniriz :)

bu ve benzeri tavirlarla kendimden 2-3 yas buyuk kizlarla takiliyorum sen dusun ergeni ben degil :)

kerem28yuksel

Üye
arkadaşlar etkileyici ve farklı çıkma telifi yöntemlerinizi paylaşır mısınız ? :)

kızla aynı sınıftaysanız ders sırasında kızın sırasına otur elıne kalemı al sıraya
"seni seviyorum
benimle cıkarmısn ? Yaz

yada kızla herhangı bı yerde bulusuyosanız kafe kantın felan
gıt elıne bıse yazabılırmıyım de

sonra senı sevıyorum benımle cıkarmısın de cok ılgınç olur bence :)

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
kızla aynı sınıftaysanız ders sırasında kızın sırasına otur elıne kalemı al sıraya
"seni seviyorum
benimle cıkarmısn ? Yaz

Mantıklı ama kız bana kızgın :)

- - - Eklendi - - -

"seni seviyorum
benimle cıkarmısn ? Yaz

Mantıklı ama kız bana kızgın :)

Samet.25

Koleksiyonumu gormek istermisin okul cikisi de

Üst Alt