Legendary.
Üye
-
Konu Sahibi
-
cem yılmazdan sonra yapma onu bence gülün falan eğlenin aranız iyice iyi olsun ufaktan zarf atmaya başla sonra sonunda çıkma teklifi edebileceğin bir filme daha götür tamamdır sende
cem yılmazdan sonra yapma onu bence gülün falan eğlenin aranız iyice iyi olsun ufaktan zarf atmaya başla sonra sonunda çıkma teklifi edebileceğin bir filme daha götür tamamdır sende
Herşey hazır gibi sanki özel çabaya gerek yok derim. Sinemada elini tutarsın sonra çıkışta tamamdir
Duruma bağlı arkadaş ayağına kanka ayağına yatmadıysan de ki çıkışta hep bu anı bekledim senden çok hoşlanıyorum falan ama eminsen onunda senden hoşlandığından neyse kolay gelsin sana birde burada ne yazsak boş burada yazdığımızla kızın yanında konuştuğun aynı olmaz
Bende birinden hoşlanıyorum ancak ne yazık ki sinif değişti. Offf mk. Biraz uzaklaştık bakalım bende sivilceleri azaltıp vücut yapmaya uğraşıyorum. İnşallah 2.donemin ortasında bende bir yolunu bulacam
- - - Eklendi - - -
Gerçi sivilce de vücut da önemli değil 2 side gayet iyi durumda ama gel görki cidden sevjnce off.
ce yılmaz değil de başka bir romantik bir filme götür o filmi izlerken sen onu izlersin bir müdde sonra kesin neden bakıyorsun der sende ona burda izliceğim tek baş yapıt sensin dersin..
ce yılmaz değil de başka bir romantik bir filme götür o filmi izlerken sen onu izlersin bir müdde sonra kesin neden bakıyorsun der sende ona burda izliceğim tek baş yapıt sensin dersin..
Kardeşim inşallah olumlu sonuçlar alırsın bu arada vücüttur sivilcedir takma kafana bence.Eğer seni vücudun güzel sivilcen yok vs. diye sevicekse biri boşver hiç sevmesin daha iyi. Benim şahsi düşüncem böyle
Şansın yüksek
Aslında varya süper ya aklıma gelmedi bak bu
Cem yılmaz, karaoğlan,hobit vardı yanlış hatırlamıyorsam ben cem yılmaza gidelimmi diyince ilk tepkisi ne zaman geldi o ? Gideriz ona dedi
Aslında varya süper ya aklıma gelmedi bak bu
Cem yılmaz, karaoğlan,hobit vardı yanlış hatırlamıyorsam ben cem yılmaza gidelimmi diyince ilk tepkisi ne zaman geldi o ? Gideriz ona dedi
Herşey hazır gibi sanki özel çabaya gerek yok derim. Sinemada elini tutarsın sonra çıkışta tamamdir
Zaten ona bakmıyor ancsk yine de başkalarına karşı daha iyi olur. Benim omuzlar geniş kalipta var ama sivilce de maşallah tarla gibi. Benim sinirimi bozuyor. Offf be umarım sen de işini halledersin ben de tekrar arayı bulurum
- - - Eklendi - - -
Şansın yüksek
el tutmak için cem yılmaz, iyi bir film değil
bu saydığın filmlerdede ne çıkma teklif edilir ha umarım kız filmin etkisinde fazla kalmaz yada teklifin cem yılmazın gösterisindeki bir bölümdeki gibi olmaz yoksa kız cümlen bitmeden kahkahayı basarbence sen biraz bekle acele etme bu işler sabır ister kardeş
Muhtar yürübe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?